Μεγάλη κινητοποίηση για να σβήσει η φωτιά στη Λέρο

172

Ο δήμαρχος Λέρου κ. Μιχάλης Κόλιας με ανακοίνωση του σε όλους όσοι συνέδραμαν στην άμεση κατάσβεση της πυρκαγιάς που άναψε   στην περιοχή Παναγίας Κάστρου Παντελίου από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.

Συγκεκριμένα, ευχαριστεί τον διοικητή της πυροσβεστικής, τον επικεφαλής του πυροσβεστικού κλιμακίου Λέρου και τους πυροσβέστες, τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών, τον υπεύθυνο και τους υπαλλήλους του δήμου, τον διοικητή και τους άντρες του Αστυνομικού Τμήματος, τους εθελοντές συμπολίτες, τον Μητροπολίτη για την άμεση συνδρομή του τον κ. Θωμά Γρύλλη και τον κ. Γιώργο Μαυρουδή ιδιοκτήτη επαγγελματικού οχήματος βυτιοφόρου, καθώς και όλους τους συνεργάτες που παρευρέθηκαν στο σημείο.

Παράλληλα εφιστά την προσοχή όλων, τόσο των μονίμων κατοίκων όσο και των επισκεπτών  που βρίσκονται στο νησί την περίοδο αυτή , όσον αφορά τη ρίψη τσιγάρου και οποιουδήποτε εύφλεκτου υλικού, όπως επίσης κάνει γνωστό ότι η αντιπυρική περίοδος είναι σε ισχύ έως και τις 31 Οκτωβρίου 2022 που σημαίνει ότι απαγορεύεται η καύση οποιουδήποτε υλικού και η παράβαση τιμωρείται αυστηρά από τον νόμο.