Ενοπλη ληστεία στη Ρόδο σε βάρος του επιχειρηματία του ΚΟΥΚΟΥ

2728

Αντιμέτωπος με ένα οπλισμένο ληστή βρέθηκε χθες λίγο μετά τα μεσάνυχτα  ιδιοκτήτης του γνωστού εστιατορίου κέντρου διασκέδασης “ΚΟΥΚΟΣ”  στην  πόλη της Ρόδου.

Ήταν λίγο μετά τα μεσάνυχτα όταν ο επιχειρηματίας θέλησε να φύγει από το κατάστημα του. Βγήκε έξω και έστριψε από ένα στενό που ήταν δίπλα από την επιχείρηση για να  φύγει. Εκεί όμως του είχε στήσει καρτέρι ένας άνδρας που φορούσε κουκούλα.

Φαινόταν οπλισμένος και τον απείλησε ζητώντας να του δώσει ότι είχε.

Με την απειλή όπλου του πήρε το ρολόι που φορούσε που ήταν αξίας και  500 ευρώ που είχε πάνω του και εξαφανίστηκε.

Σε ερώτηση αν ο άνδρας ήταν αλλοδαπός ή ημεδαπός ο επιχειρηματίας τόνισε ότι η προφορά του έδειχνε ότι δεν ήταν ντόπιος .

«Ωστόσο μπορεί να ήθελε ο άνθρωπος αυτός να φανεί ότι είναι ξένος. Δεν ξέρω τι να πω. Μου ζήτησε να του δώσω το ρολόι που φορούσα και τα χρήματα που κρατούσα εκείνη τη στιγμή πάνω μου» είπε στο skyrodos.gr  ο επιχειρηματίας ΒΜ.

Αξίζει να σημειωθεί πως σε απόσταση αναπνοής από τον τόπο συμβάντος υπάρχει εκκλησία που εκείνη την ώρα ήταν ανοικτή και εισερχόταν σε αυτή  κόσμος για τον στολισμό του Επιταφίου. Κόσμος κινούνταν και στον πεζόδρομο όπου λειτουργεί  το κατάστημα του επιχειρηματία.

Ο ληστής όμως δεν πτοήθηκε αφού δεν έχασε την ευκαιρία να επιτεθεί παρότι υπήρχε κίνηση στην περιοχή.

Αμέσως στον τόπο του συμβάντος έσπευσαν δυνάμεις της Αστυνομίας που ξεκίνησαν τις έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη.

Την υπόθεση χειρίζεται η υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου.