Με κορωνοϊό διαγνώσθηκε ο περιφερειακός σύμβουλος, επικεφαλής της παράταξης ‘Πνοή Δημιουργίας Νοτίου Αιγαίου” Χαράλαμπος Κόκκινος. Ο ίδιος γνωστοποίησε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι βρέθηκε θετικός στον covid-19 σε τεστ που έκανε, παρότι τηρούσε -όπως επισημαίνει- όλα τα μέτρα προστασίας.

Αναλυτικά αναφέρει:

“Καλημέρα, σε “κατ οίκον περιορισμό” διότι διαγνώστηκα θετικός στο covid/19 σε test rapid του ΕΟΔΥ…. Μένω αυστηρά και ψύχραιμα στο κλεισμένος σπίτι και ελπίζω όλα να πάνε καλά…Τα συμπτώματα άρχισαν να εμφανίζονται και να με ταλαιπωρούν… O ιός είναι ύπουλος… διότι πάρα το γεγονός ότι τηρουσα πίστα τα υγειονομικά πρωτόκολλα… με “κτύπησε “.

Με αίσθημα ευθύνης και με την διασπορά του ιού – δυστυχώς-να έχει αυξητικές τάσεις, ζητώ από τους ελάχιστους ανθρώπους που ήρθαμε σε επαφή (πάντα με μάσκες, αποστάσεις κτλ…) τις τελευταίες ημέρες, για προληπτικούς λόγους ας κάνουν test rapid… Άλλωστε ούτε σε “κορονοπάρτι”, ούτε σε “συναθροίσεις” παραβρέθηκα… Η μόνη “συνάθροιση” ήταν σε προ ημερών αεροπορική μου πτήση… Να έχετε όλοι /ες υγεία και θα προσπαθώ να επικοινωνώ μαζί σας και να ανταποκριθώ – στο μέτρο που μπορώ – στις υποχρεώσεις μου.Εύχομαι να τελειώσει σύντομα αυτή η” παλιοκατάσταση” που ζούμε….”

 782 total views,  2 views today