“Τα αδικαιολόγητα προσπαθεί να δικαιολογήσει ο Γιάννης Παππάς στην απάντησή του προς τον ΣΥΡΙΖΑ Ν. Δωδεκανήσου”, υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή της η Ν.Ε. Νότιας Δωδεκανήσου του κόμματος, μετά τη γραπτή δήλωση του γαλάζιου βουλευτή Δωδεκανήσου, για τις βολές που δέχθηκε, αναζωπυρώνοντας την κόντρα των τελευταίων ημερών.

Ο ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ο μόνος υποκινητής της οργής των πολιτών  και γίνεται ολοένα και πιο επικίνδυνος για τη Δημοκρατία.

υπενθυμίζεται ότι λίγο νωρίτερα ο Βουλευτής Δωδεκανήσου της ΝΔ απάντησε με γραπτή δήλωση στις κατηγορίες που δέχθηκε, αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι “για ακόμη μια φορά γίνομαι αποδέκτης της βρώμικης και προπαγανδιστικής πολιτικής της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Είναι πλέον σύνηθες φαινόμενο, να με στοχοποιεί η Νομαρχιακή Επιτροπή Δωδεκανήσου, η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Ρόδου και τα προσκείμενα στην αξιωματική αντιπολίτευση μέσα ενημέρωσης. Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Ν.Ε. Δωδεκανήσου του ΣΥΡΙΖΑ, ξεδιάντροπα με αποκαλεί «καταδότη», όρος ο οποίος όχι μόνο με αηδιάζει, αφού δε συνάδει με τις ηθικές και ιδεολογικές μου καταβολές, αλλά πρέπει να προβληματίσει όλη την ελληνική πολιτική σκηνή για την ποιότητα και την ηθική της αξιωματικής αντιπολίτευσης”.

Τι απαντά ο ΣΥΡΙΖΑ:

Το θράσος του Γιάννη Παππά δεν έχει όρια. Δεν μας εκπλήσσει.

Εγκαλεί τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για «βρώμικη και προπαγανδιστική πολιτική» και κάνει λόγο για «την ποιότητα και ηθική» της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης», όταν ο ίδιος έχει –χωρίς ποιότητα και ηθική- αποκαλύψει τα στοιχεία του άγρια κακοποιημένου από την ΕΛ.ΑΣ νεαρού στην πλατεία της Νέας Σμύρνης.

Επιχειρεί ο βουλευτής Δωδεκανήσου της ΝΔ, να «ξεπλύνει» την εγκληματική διαχείριση της κρίσης που προκαλεί η αδίστακτη Κυβέρνηση στην οποία πρόσκειται, με την φθηνή δικαιολογία ότι το πρόσωπο του νεαρού το αναπαρήγαγαν όλα τα ΜΜΕ (αναρωτιέται κανείς αν το επιχείρημα αυτό προέρχεται από τα κυβερνητικά non papers).

Αν η λέξη «καταδότης» πέφτει βαριά στον κ. Παππά, ας φροντίσει στο μέλλον να αποφεύγει, τόσο ο ίδιος όσο και το κόμμα του, το φακέλωμα και τη στοχοποίηση πολιτών.

Όσο για την, όπως σημειώνει, «επαναστατική γυμναστική» του ΣΥΡΙΖΑ κόντρα στη δημόσια υγεία, δυστυχώς απαξιώνει σύσσωμη την ελληνική κοινωνία, η οποία, ανεξαρτήτως κομματικής προέλευσης, διαμαρτύρεται εν μέσω πανδημίας, για την βία και ασυδοσία, τη στέρηση δικαιωμάτων καθώς και για τα αποτρόπαια νομοθετήματα που φέρνει η Κυβέρνηση, καταποντίζοντας κάθε έννοια κοινωνικού κράτους αλλά και κράτους δικαίου.

Πλανώνται οι κύριοι και οι κυρίες της ΝΔ, αν νομίζουν ότι μέσω της τεχνητής πόλωσης που επιχειρούν χωρίς αναστολές, κλιμακώνοντας τις πρακτικές υποκρισίας και αυταρχισμού, θα καταφέρουν να κρύψουν την τραγική τους αποτυχία στη διαχείριση της υγειονομικής κρίσης. Μιλάνε άλλωστε οι τραγικοί αριθμοί σε διασωληνώσεις και θανάτους, μιλάει και η καθημαγμένη κοινωνία.

Με το τρίτο κύμα της πανδημίας να κορυφώνεται, και απέναντι σε ένα λαό που βρίσκεται στα όρια της ψυχολογικής και οικονομικής κατάρρευσης, αφού οδηγήθηκε στο πιο αυστηρό, μακροχρόνιο και αποτυχημένο λοκντάουν, επιχειρείται διχασμός από τον ίδιο τον Πρωθυπουργό, που δίνει εντολή στα σώματα – κάθε άλλο παρά – ασφαλείας να τρομοκρατούν και να ξυλοκοπούν οικογένειες με μικρά παιδιά και νέους στις πλατείες. Και που τώρα έχει το θράσος να ρίχνει την ευθύνη στον Αλέξη Τσίπρα.

Ας μην ψάχνει η Κυβέρνηση, και τα στελέχη της, στους πολιτικούς της αντιπάλους υποκινητές της οργής των πολιτών. Εν τέλει, η μόνη ανοσία που αναπτύσσει η κοινωνία είναι αυτή απέναντι στις πολιτικές και τις πρακτικές του Κυριάκου Μητσοτάκη και της -όλο και περισσότερο ακροδεξιά κλίνουσας- Κυβέρνησής του.

 462 total views,  2 views today