Με την Γιώργο Κυρίτση στην Κω η Καίτη Χόνδρου – Πατακού

1120

Υποψήφια με την παράταξη του κ.Γιώργου Κυρίτση «Δύναμη Αλλαγής 2023» στην Κω και ειδικά στο τοπικό συμβούλιο θα είναι η κ. Καίτη Χόνδρου Πατακού .

Όπως εξηγεί σε ανακοίνωση την τρέχουσα περίοδο η τοπική αυτοδιοίκηση καλείται να διαδραματίσει ένα κομβικό ρόλο τόσο στη διασφάλιση της κοινωνικής συνοχής, όσο και στη δημιουργία συνθηκών βιώσιμης ανάπτυξης σε τοπικό επίπεδο.

«Η Αυτοδιοίκηση οφείλει να μην επιτρέψει ούτε τη λειτουργική ισοπέδωση της αλλά ούτε και τη θεσμική καταρράκωσή της. Αντίθετα, επιβάλλεται με όλες τις δυνάμεις της, να σταθεί δίπλα στους πολίτες και στα πολύ μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Σχεδιάζοντας και υλοποιώντας πολιτικές που θα συμβάλλουν στην αναβάθμιση της ποιότητας της ζωής τους», αναφέρει η κ. Χόνδρου Πατακού.

Αναλυτικά στην ανακοίνωση αναφέρονται τα ακόλουθα:

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι σε αυτή την περίοδο που βιώνουμε μια πολυεπίπεδη κρίση, η Τοπική Αυτοδιοίκηση καλείται να διαδραματίσει ένα κομβικό ρόλο τόσο στη διασφάλιση της κοινωνικής συνοχής, όσο και στη δημιουργία συνθηκών βιώσιμης ανάπτυξης σε τοπικό επίπεδο.

Σε αυτή λοιπόν την περίοδο, όπου σε κεντρικό επίπεδο καλλιεργείται ένα κλίμα αμφισβήτησης του έργου και του ρόλου της, η Αυτοδιοίκηση οφείλει να μην επιτρέψει ούτε τη λειτουργική ισοπέδωση της αλλά ούτε και τη θεσμική καταρράκωσή της. Αντίθετα, επιβάλλεται με όλες τις δυνάμεις της, να σταθεί δίπλα στους πολίτες και στα πολύ μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Σχεδιάζοντας και υλοποιώντας πολιτικές που θα συμβάλλουν στην αναβάθμιση της ποιότητας της ζωής τους.

Μπορούμε Όλοι Μαζί να προσφέρουμε στην κοινωνία μας ένα καλύτερο αύριο ,δικό μας αλλά πρωτίστως των Παιδιών μας!

Δανειζόμενη λοιπόν τη φράση του Δημάρχου “κανείς δεν περισσεύει”, ως ενεργό μέλος της κοινωνίας του νησιού μας και πεπεισμένη πως η ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ-ΚΩΣ 2023 είναι ο καλύτερος πολιτικός σχηματισμός,ένωσα και εγώ τις δυνάμεις μου στη μεγάλη προσπάθεια που συνεχίζεται για την Κω του 2023.