Με την παράταξη “Μπροστά το Νότιο Αιγαίο” ο Μ. Καμπουρόπουλος

1412

Η υποψηφιότητα του κ. Μανώλη Καμπουρόπουλου στις εκλογές με την παράταξη « «Μπροστά το Νότιο Αιγαίο» ανακοινώθηκε σήμερα σε συνέντευξή τύπου στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Ο Μανώλης Καμπουρόπουλος, με μακρά πορεία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, με μεγάλη εμπειρία και μακροχρόνια προσφορά στα κοινά, μέσα από τις θέσεις που υπηρέτησε επί σειρά ετών, στην δήλωσή του με την οποία ανακοινώνει την απόφασή του να συμπορευτεί με τον Γιώργο Χατζημάρκο, αναφέρει τα εξής:

«Το έντονο ενδιαφέρον και η αγάπη  για τον τόπο μας, πρέπει να ενώνουν δυνάμεις. Ο μη εφησυχασμός για συνεχή ανάπτυξη και πρόοδο, πρέπει να αφήνει πίσω προσωπικές φιλοδοξίες και εγωισμούς. Με αυτά ως δεδομένα και μετά από μια πραγματικά ειλικρινή συζήτηση με τον Περιφερειάρχη, αποφάσισα να είμαι κι εγώ ένας από εκείνους που θα προσθέσουν ο καθένας το δικό του λιθαράκι για την ανάπτυξη του τόπου μας. Για τη Ρόδο μας, για τα Δωδεκάνησα, για ολόκληρο το Νότιο Αιγαίο. Γι αυτό θα είμαι υποψήφιος με τον Περιφερειάρχη, Γιώργο Χατζημάρκο, στις προσεχείς περιφερειακές εκλογές. Τον ευχαριστώ πραγματικά για την πρόταση που μου έκανε. Η εκτίμησή μου στο πρόσωπό του είναι απεριόριστη. Θα προσπαθήσω να είμαι κι εγώ ένας από εκείνους που θα στηρίξουν αυτήν την προσπάθεια».

 Στην υποψηφιότητα του κ.Καμπουρόπουλου αναφέρθηκε μιλώντας στους δημοσιογράφους ο περιφερειάρχης κ. Γιώργος Χατζημάρκος. Ο περιφερειάρχης ευχαρίστησε τον κ. Καμπουρόπουλο για την εμπιστοσύνη και εξήρε την πορεία του στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Συγκεκριμένα ο κ.Χατζημάρκος δήλωσε τα ακόλουθα:

«Να ευχαριστήσω τον Μανώλη Καμπουρόπουλο για την εμπιστοσύνη . Είναι πραγματική εμπιστοσύνη όταν κάποιος ειδικά με τη δική του διαδρομή μπορεί να υπηρετήσει και στον δεύτερο και στον πρώτο βαθμό αυτοδιοίκησης παίρνει αυτή την απόφαση. Συνθέτουμε μια πολίτικη ομάδα με ισχυρές προσωπικότητες . Η συμμετοχή του Μανώλη μας βοηθάει στο να έχουμε της εμπειρίας και της φρεσκάδας που κάθε πολιτική ομάδα χρειάζεται. Η διαδρομή μας ήταν καθαρή σε όλη τη πορεία της και οι στόχοι μας είναι επίσης ακόμη πιιο καθαροί. Χαίρομαι γιατί μεγαλώνουμε δυναμώνουμε . Χαίρομαι γιατί άνθρωποι που έχουν τη διαδρομή την εμπειρία το βιογραφικό του Μανώλη Καμπουρόπουλου έχουν ακόμη την όρεξη και παίρνουν την απόφαση να συνεχίσουν σε μια εποχή που έχει μεγάλες προκλήσεις. Όπως τη διαχειριστήκαμε τα τέσσερα χρόνια της θητείας μας με τον ίδιο τρόπο θα συνεχίσουμε. Για μένα είναι τιμή η εμπιστοσύνη ανθρώπων σαν τον Μανώλη Καμπουρόπουλο», δήλωσε ο περιφερειάρχης κ. Γιώργος Χατζημάρκος .

Στον σωστό πολιτικό χρόνο η παρουσίαση του σχεδίου για την Περιφέρεια

Ο περιφερειάρχης αναφέρθηκε και στο σχέδιο που είπε ότι διαθέτει για τη Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Συγκεκριμένα σε ερώτηση σχετικά με την παρουσίαση του προγράμματος του ο κ. Χατζημάρκος δήλωσε :

«Εγώ όπως και το 2014 δεν είχα πρόγραμμα αλλά σχέδιο. Αυτό ισχύει και τώρα . Το πρόγραμμα η φιλοσοφία αυτή δηλαδή ανήκει στη δεκαετία του 80 . Εμείς πετύχαμε γιατί είχαμε σχέδιο και όχι πρόγραμμα. Το σχέδιο μας αποδείχθηκε ότι ήταν συνεκτικό και συγκροτημένο. Θα το παρουσιάσουμε εν ευθέτω χρόνο. Στον πολιτικό χρόνο που είναι σωστός».

To βιογραφικό του κ. Καμπουρόπουλου 

Ο Μανώλης Καμπουρόπουλος γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ρόδο.

Είναι παντρεμένος με την Ανθίππη Κωσταρίδου με την οποία απέκτησε δύο παιδιά, τον Φίλιππο και τον Παντελή.

Είναι επιχειρηματίας με οικογενειακές επιχειρήσεις στον ευρύτερο κλάδο του τουρισμού και εμπορίου.

Έχει έντονη παρουσία στα κοινά της Δωδ/νήσου τα τελευταία περίπου 20 χρόνια. Υπηρέτησε τον αθλητισμό ως πρόεδρος του Α.Σ. Ρόδος και την τοπική αυτοδιοίκηση από τις θέσεις του:

 

  • Εντεταλμένου Αντ/ρχη, υπεύθυνου για τον τουρισμό Δωδ/νήσου
  • Προέδρου του ΔΟΤ (Δωδεκανησιακού Οργανισμού Τουρισμού)
  • Προέδρου του ΚΕΚ Γ. Γεννηματάς
  • Προέδρου ΔΕΥΑΡ
  • Αντιπροέδρου ΠΡΟΤΟΥΡ
  • Αντιδημάρχου Ροδίων ως υπεύθυνος Οικονομικών, Τεχνικών Υπηρεσιών και Προγραμματισμού.
  • Αντιδημάρχου Ενιαίου Δήμου Ρόδου