Με την παράταξη Ροδος Αξιών η Καίτη Μπιλιά- Παπαστεργή

1453

Με την παράταξη “Ρόδος Αξιών” θα είναι υποψήφια στις προσεχείς εκλογές της ΤΑ η κ. Καίτη Μπιλιά-Παπαστεργή.

«Σήμερα η παράταξή μας έχει τη χαρά να ανακοινώσει μία ακόμα δραστήρια γυναίκα, καταξιωμένη επαγγελματικά και αποφασισμένη να ενώσει τις δυνάμεις της με όλους τους υπόλοιπους υποψηφίους μας, για να δούμε τη Ρόδο μας να ανεβαίνει ψηλά.Είναι η Καίτη Μπιλιά-Παπαστεργή δοκιμασμένη στην αυτοδιοίκηση που γνωρίζει τον τόπο και τα προβλήματά του, και πιστεύει ότι οι κομματικές εξαρτήσεις δε βοηθούν στο να υλοποιήσουμε το όραμά μας για καλύτερες μέρες.Καλωσορίζουμε και την Καίτη Μπιλιά-Παπαστεργή στη «Ρόδος Αξιών» και της ευχόμαστε καλή δύναμη»,  υπογραμμίζει σε ανακοίνωση του ο υποψήφιος δήμαρχος κ. Δημήτρης Κρητικός.

Βιογραφικό

Η  Καίτη Μπιλιά- Παπαστεργή γεννήθηκε στη  Ρόδο  και  κατοικεί  στη  Σορωνή.

Είναι παντρεμένη με τον Κυριάκο Παπαστεργή και έχει δύο παιδιά, την Ελένη και τον Γιώργο. Ασχολήθηκε πολλά χρόνια με το χώρο του τουρισμού έχει μια μικρή οικογενειακή ξενοδοχειακή μονάδα και εργάζεται σαν προϊσταμένη  σε  ιδιωτική  εταιρεία  ασφαλείας.

Εξελέγη  Δημοτική  Σύμβουλος για  πρώτη  φορά στη Δημοτική Ενότητα Καμείρου και σήμερα έχει ανεξαρτητοποιηθεί.

Αγαπά  πολύ  τη  Ρόδο  και  θέλει  πάντα  να  είναι  κοντά  στους  πολίτες και  στα  καθημερινά  προβλήματα που  αντιμετωπίζουν.

Kατά την παρούσα θητεία  της συνέβαλε στην επίλυση σοβαρών ζητημάτων χωρίς  να  διατυμπανίζει στα  μέσα  ενημέρωσης   το  κάθε  επίτευγμα της.

Η Καίτη Μπιλιά-Παπαστεργή σας  καλεί   να  στηρίξετε  με  την  ψήφο  σας  την  παράταξη  «ΡΟΔΟΣ  ΑΞΙΩΝ»  για  το  καλό  της  Ρόδου , μία παράταξη χωρίς  κομματικές εξαρτήσεις  και  χρώματα.