Με την παράταξη «Ρόδος Αξιών» ο επιχειρηματίας Μηνάς Ηλιακώστας

1127

Η παράταξη «Ρόδος Αξιών» ανακοίνωσε  την υποψηφιότητα του  επιχειρηματία  κ. Μηνά Ηλιακώστα.

«Είναι μεγάλη η χαρά να έχουμε κοντά μας νέους ανθρώπους, αποφασισμένους να προσφέρουν χωρίς ιδιοτέλεια στον τόπο για να τον δουν να πηγαίνει μπροστά.

Ένας από αυτούς είναι και ο Μηνάς Ηλιακώστας, που ενώνει τις δυνάμεις του μαζί μας και αποτελεί έναν από τους υποψήφιους της παράταξης «Ρόδος Αξιών», έχοντας την επιθυμία να δουλέψει για το νησί μας, μαζί με όλους εκείνους που οραματίζονται το καλύτερο γι’ αυτό.

Επιτυχημένος επιχειρηματίας αν και σε μικρή ηλικία, αναζητά την ευκαιρία για να αγωνιστεί για τον τόπο του. Ας του τη δώσουμε!

Τον καλωσορίζουμε στην οικογένειά μας και του ευχόμαστε καλή δύναμη», αναφέρει σε ανακοίνωση του ο υποψήφιος δήμαρχος Ρόδου κ. Δημήτρης Κρητικός .

Βιογραφικό

 Ο Μηνάς  Ηλιακώστας του Γεωργίου, γεννήθηκε στη Ρόδο το 1994 και παραμένει μόνιμος κάτοικος της έως και σήμερα. Είναι  απόφοιτος  του 1ου  Γενικού Λυκείου Ρόδου και διπλωματούχος του ITEC Spa Therapist and manager.

Από το 2013 είναι μέτοχος σε δύο επιχειρήσεις εκ των οποίων η μία δραστηριοποιείται στο χώρο της εστίασης και η άλλη στο χώρο της κατασκευής.

Παράλληλα με την ενασχόλησή του στον επιχειρηματικό τομέα παρακολούθησε με επιτυχία, σεμινάρια προπονητικής της UEFA.

Για την υποψηφιότητά του με την παράταξη «Ρόδος Αξιών» δηλώνει τα εξής:

«Η ηλικία μου, μόλις 24 χρόνων, δεν μου έχει δώσει την ευκαιρία να αποκτήσω σημαντική εμπειρία σε κοινωνικούς και πολιτικούς αγώνες, αλλά η διάθεσή μου για την ενασχόληση με τα κοινά και την Τοπική Αυτοδιοίκηση υπαγορεύεται από την επιθυμία μου να συνεισφέρω στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των νέων της Ρόδου.

Αποδέχθηκα την πρόταση του Δημήτρη Κρητικού να είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό «Ρόδος Αξιών», εκτιμώντας την ευθύτητα, την εμπειρία και την αποφασιστικότητά του».