Με την παράταξη “Ρόδος Αξιών” ο Θ. Κλαδάκης

1513

Η ανακοίνωση εκλεκτών υποψηφίων με την παράταξή, συνεχίζεται, και φανερώνει τη δυναμική που αποκτά η «Ρόδος Αξιών» σε αυτές τις δημοτικές εκλογές, με μπροστάρηδες, ανθρώπους που οραματίζονται ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο τους.

Ένας από αυτούς είναι και ο Θανάσης Τσαμπίκος Κλαδάκης, που ενώνει τις δυνάμεις του μαζί μας για να κάνουμε τη Ρόδο πρωτοπόρα σε όλους τους τομείς.Δοκιμασμένος και επιτυχημένος επαγγελματίας, γνωρίζει καλά τι χρειάζεται το νησί μας και με σύνθημά του την ανιδιοτελή προσφορά είναι αποφασισμένος να σταθεί στο πλευρό των συμπολιτών του και να παλέψει μαζί τους.Καλωσορίζουμε σήμερα στην παράταξή μας και το Θανάση Τσαμπίκο Κλαδάκη και του ευχόμαστε καλή δύναμη”, επισημαίνει σε ανακοίνωση του ο υποψήφιος δήμαρχος Ρόδου κ. Δημήτρης Κρητικός.

 

Βιογραφικό

Ο Θανάσης Τσαμπίκος Κλαδάκης του Μιχαήλ, γεννήθηκε στη Ρόδο το 1963. Είναι έγγαμος και πατέρας ενός παιδιού.
Αποφοίτησε από το Βενετόκλειο Λύκειο και σπούδασε στον τομέα των ηλεκτρονικών στην Αθήνα από όπου πήρε το πτυχίο του το 1982.

Ακολούθως εξειδικεύτηκε στον τομέα του ήχου και της ψηφιακής τεχνολογίας. Μιλά την αγγλική γλώσσα.

Υπηρέτησε ως έφεδρος υπαξιωματικός στις τάξεις του Π.Ν. από το 1983-1985 στον τομέα των ηλεκτρονικών.
Εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας στη Ρόδο διατηρώντας κατάστημα service ηλεκτρονικών συσκευών από το 1986.

Για την υποψηφιότητά του με την παράταξη «Ρόδος Αξιών» δηλώνει τα εξής: «Είμαι αυτοδημιούργητος και σαν γνώμονα στη ζωή μου έχω πάντα την ανιδιοτελή προσφορά και το αίσθημα της δικαιοσύνης.

Με τιμά ιδιαίτερα η επιλογή του κύριου Δημήτρη Κρητικού, να είμαι συνοδοιπόρος του στην προσπάθεια που θα κάνουμε για να οικοδομήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για το νησί μας.