Η παράταξη «Ρόδος Αξιών» ανακοίνωσε  την υποψηφιότητα του κ. Μάρκου Τσολλάκου

«Η οικογένεια της «Ρόδος Αξιών» κάθε μέρα μεγαλώνει και αποκτά νέα μέλη, ανθρώπους με όρεξη για δουλειά και προσφορά, όπως έμαθαν μέσα από την προσωπική και επαγγελματική τους πορεία, που τους καταξίωσε στην κοινωνία.Ανάμεσά τους και ο Μάρκος Τσολλάκου που ανακοινώνουμε σήμερα, άνθρωπος του μόχθου, και του καθημερινού αγώνα, στοιχεία που χρειάζονται για να υπηρετήσει κάποιος και τον τόπο του.Τον καλωσορίζουμε λοιπόν και του ευχόμαστε καλή επιτυχία σε αυτή του την προσπάθεια», δήλωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Ρόδου κ. Δημήτρης Κρητικός

Βιογραφικό

 Ο Μάρκος Τσολλάκου γεννήθηκε στη Βόρειο Ήπειρο το 1985 ενώ στην Ελλάδα βρίσκεται από το 1998 όπου και κατοικεί πλέον μόνιμα.

Ξεκίνησε από την ηλικία των 16 ετών να εργάζεται στην οικοδομή.

Εδώ και περίπου μία δεκαετία έχει το δικό του συνεργείο και αναλαμβάνει μεγάλες οικοδομικές εργασίες σε όλη την ελληνική επικράτεια.

Με αφορμή την υποψηφιότητά του με την παράταξη «Ρόδος Αξιών» δηλώνει τα εξής: «Γνωρίζω πως τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο, αρκεί να το πιστέψεις.

Ο Δημήτρης Κρητικός είναι ο άνθρωπος που εμπιστεύτηκα για να αγωνιστώ μαζί του ώστε να βελτιώσω τη ζωή των συμπολιτών μου».

 

 

 116 total views,  2 views today