Με την παράταξη “Ρόδος Αξιών” ο Μανώλης Μανωλάς

1295

Η παράταξη «Ρόδος Αξιών» ανακοίνωσε σήμερα  την υποψηφιότητα του κ.Μανώλη Μανωλά.

«Έναν εξαίρετο επαγγελματία και πάνω από όλα φίλο, ανακοινώνουμε σήμερα, νοιώθοντας τιμή που πλαισιώνει τη μεγάλη μας οικογένεια και έχει αποφασίσει να πορευτεί μαζί μας για να κάνουμε τη Ρόδο μας καλύτερη.Πρόκειται για το Μανώλη Μανωλά, που θα δουλέψει μαζί μας για τη βελτίωση των υπηρεσιών προς τους πολίτες, και την άνοδο του βιοτικού τους επιπέδου.Τέτοιοι άνθρωποι συνειδητοποιημένοι και δοκιμασμένοι πρέπει να ενώσουν τις δυνάμεις τους για το κοινό καλό, μακριά από κομματικές αγκυλώσεις και εξαρτήσεις, στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν άλλωστε.», δήλωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Ρόδου κ. Δημήτρης Κρητικός.

Βιογραφικό

 Ο Μανώλης Μανωλάς του Κωνσταντίνου γεννήθηκε στη Ρόδο το 1965 όπου και κατοικεί μέχρι σήμερα. Είναι απόφοιτος του πανεπιστημίου Πατρών του τμήματος της Φαρμακευτικής και έφεδρος ανθυπολοχαγός.

Από το 1994 έως και σήμερα διατηρεί δύο φαρμακεία.

Για την υποψηφιότητά του με την παράταξη «Ρόδος Αξιών» αναφέρει τα εξής: «Ονειρεύομαι μια πόλη καθαρή, πράσινη, με πολιτιστική προσφορά και κατοίκους που θα έχουν δουλειά, αξιοπρέπεια.

Μια πόλη που θα στηρίζει τους δημότες της με υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, με δομές αλληλεγγύης, ώστε να εξασφαλίζονται όλα τα απαραίτητα (στέγη, τροφή, ρεύμα, υγεία), σύγχρονη και φιλόξενη. Μια πόλη που θα διοικείται από τους κατοίκους της και θα στηρίζεται στη συμμετοχή τους. Μια πόλη που θα σέβεται, αλλά και που θα απαιτεί να τη σέβονται.

Στο πρόσωπο του Δημήτρη Κρητικού, τον οποίο και γνωρίζω εδώ και 20  χρόνια,  όλα αυτά που προανέφερα βρίσκουν τον απόλυτο εκφραστή τους. Αυτός είναι ο λόγος που, χωρίς δεύτερη σκέψη κι εντελώς αβίαστα, θέτω από σήμερα τον εαυτό μου συνοδοιπόρο του».