Με την παράταξη ” Ρόδος Αξιών” ο Χρήστος Φώτος

1181

Την υποψηφιότητα του κ. Χρήστου Φώτου ανακοίνωσε σήμερα η παράταξη ” Ρόδος Αξιών”, του κ. Δημήτρη Κρητικού.

“Με χαρά, ανακοινώνουμε σήμερα την υποψηφιότητα του αυτοκινητιστή Χρήστου Φώτου με την παράταξη «ΡΟΔΟΣ ΑΞΙΩΝ», ενός ακούραστου και εξαίρετου επαγγελματία, που ονειρεύεται να δει τον τόπο του να ανεβαίνει ψηλά, όπως όλοι μας.

Η οικογένειά μας μεγαλώνει! Καλωσορίζουμε και το Χρήστο Φώτο στο ψηφοδέλτιο της παράταξής μας και του ευχόμαστε καλή δύναμη”, υπογράμμισε ο υποψήφιος δήμαρχος κ. Δημήτρης Κρητικός.

Βιογραφικό
Ο Χρήστος Φώτος του Χρυσοστόμου, αποφοίτησε από το Τ.Ε.Σ.( ειδικότητα μηχανικού αυτοκινήτου ), είναι οδηγός ταξί ( Ε.Δ.Χ.) και μέλος της διοίκησης του μεταφορικού συνεταιρισμού Ρόδου, Ταξί Ρόδου.

Γεννήθηκε στην πόλη της Ρόδου το 1982. Από το 2003 έως και σήμερα ασκεί το επάγγελμα του αυτοκινητιστή (Ε.Δ.Χ.). Ο Χρήστος Φώτος είναι πατέρας τριών παιδιών.

Για τη συμμετοχή του στη «ΡΟΔΟΣ ΑΞΙΩΝ» δηλώνει τα εξής: «Λόγω της επαγγελματικής μου δραστηριότητας βλέπω καθημερινά τα καλά αλλά και τα κακώς κείμενα σε όλο το μήκος και πλάτος του νησιού μας. Η αγάπη και το πάθος μου για τον τόπο, με ώθησαν στο να πάρω αυτή την απόφαση και να ασχοληθώ με την τοπική αυτοδιοίκηση.

Είμαι λάτρης της ομαδικής δουλειάς και πιστεύω ότι όλοι μας έχουμε την υποχρέωση να προσπαθήσουμε να κάνουμε τον τόπο μας πρωτοπόρο και να φτιάξουμε μία πόλη όπως την ονειρευόμαστε για μας και τα παιδιά μας.

Στη ζωή μου έχω μάθει να προσπαθώ με πείσμα καθημερινά για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Θεωρώ τιμή μου, την πρόσκληση του Δ. Κρητικού να συμμετέχω στην προσπάθεια της «Ρόδος Αξιών» γιατί πιστεύω ότι είναι ένας άνθρωπος απλός, δίκαιος, με αξίες και με μεγάλη αγάπη για τον τόπο».