Στην παράταξη “Ρόδος Δύναμη Πολιτών”, εντάχθηκε η κ. Εύα Χατζηνικόλα και θα είναι υποψήφια στο πλευρό του δημάρχου κ. Φώτη Χατζηδιάκου στις εκλογές.

Δήλωση Δημάρχου 

«Μια νέα μαχόμενη δικηγόρος, η οποία γνωρίζει πολύ καλά όλα τα αναπτυξιακά ζητήματα που απασχολούν τις κοινότητες της δυτικής πλευράς του νησιού μας. Ένας άνθρωπος που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά μας για συμμετοχή της νέας γενιάς στην επόμενη δημοτική θητεία με στόχο ένα δημιουργικό μέλλον με νέες ευκαιρίες για όλους τους πολίτες της Ρόδου.
Εύα Χατζηνικόλα σε ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη».
Φώτης Χατζηδιάκος

Δήλωση Υποψήφιας

«Επιστρέφοντας συνειδητά στον τόπο που γεννήθηκα και μεγάλωσα, έπειτα από τις σπουδές μου στην Νομική Επιστήμη, συνειδητοποίησα την μεγάλη αποχή των πολιτών και κυρίως των νέων από τα κοινά. Είναι ένα γεγονός που πρέπει να μας προβληματίσει όλους. Σε πνεύμα αλληλεγγύης, δημιουργικότητας, ισότητας και νέων ευκαιριών για όλους μας, δηλώνω το παρών στο κάλεσμα του Φώτη Χατζηδιάκου, του οποίου οι ιδέες, το ήθος, οι αρχές και οι αξίες με εκφράζουν απόλυτα».

Με εκτίμηση,
Εύα Χατζηνικόλα

Βιογραφικό 
Η Χατζηνικόλα Ευαγγελία – Στυλιανή του Γεωργίου και της Σωτούλλας. Γεννήθηκε στη Ρόδο στις 7 Απριλίου του 1991, όπου μεγάλωσε και ζει ανάμεσα σε δυο χωρία, στη Σορωνή και τις Φάνες. Έχει δραστηριοποιηθεί στο χώρο της τηλεόρασης. Είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής και ασκεί ενεργά την μαχόμενη Δικηγορία.

#ΜιλαμεΜεΕργα #ΡοδοςΔυναμηΠολιτων #Rhodes2019  #FotisChatzidiakos #EvaChatzinikola

 222 total views,  2 views today