Με την παράταξη “Ρόδος Δύναμη Πολιτών” ο Αν. Λαουδίκος

840

Την υποψηφιότητα του κ. Αναστάσιο Λαουδίκου ανακοίνωσε η παράταξη «Ρόδος Δύναμη Πολιτών».

Δήλωση Δημάρχου

«Ένας δια βίου αθλητής, με παγκόσμια μετάλλια που αποδεικνύουν το πείσμα αλλά και την αγάπη του για τον αθλητισμό, με μεγάλη κοινωνική προσφορά, και με όραμα την προώθηση του αθλητικού ιδεώδους στους νέους ανθρώπους θα είναι μαζί μας στην επόμενη θητεία.

Αναστάσιε Λαουδίκο σε ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη».
Φώτης Χατζηδιάκος


Δήλωση Υποψηφίου

«Συντάσσομαι στο πλευρό του κ. Φώτη Χατζηδιάκου, γιατί έχει Όραμα, Πίστη, Αγάπη, Υπευθυνότητα, Αποφασιστικότητα με σεβασμό και αξίες για την ανάπτυξη, την πρόοδο και την ευημερία του Τόπου μας».

Με εκτίμηση,
Αναστάσιος Λαουδίκος

Βιογραφικό 

 Γεννήθηκε το 1977. Είναι απόφοιτος Πανεπιστήμιου Πελοποννήσου -ΤΕΦΑ Αθηνών με αθλητική υποτροφία. Αθλητικές Επιστήμες: Κλασσικός Αθλητισμός. Είναι Απόφοιτος Σχολής Αθλητικής Διατροφολογίας – Φυσικοθεραπείας στον τομέα της προπονητικής για την Ανάπτυξη του Επαγγελματικού Πρωταθλητισμού. Είναι Απόφοιτος της Σχολής Ελληνικής Ομοσπονδίας Κριτών Κλασσικού Αθλητισμού. Επίσης είναι Πρωταθλητής Ελλάδος στο Ακόντιο, Χρυσός Βαλκανιονίκης, Χάλκινος Παγκόσμιος Πρωταθλητής καθώς έχει διακριθεί σε πολλούς εγχώριους και Διεθνείς αγώνες. Από το 2008-2018 εργάστηκε ως Προπονητής σε Αθλητικό Σωματείο Στίβου (Ένωση Καζωνης – Κάλυμνος 2000).

#ΜιλαμεΜεΕργα #ΡοδοςΔυναμηΠολιτων #Rhodes2019  #FotisChatzidiakos #AnastasiosLaoudikos