Υποψήφια με την παράταξη του δημάρχου κ. Φώτη Χατζηδιάκου θα είναι στις εκλογές η κ. Μαρία Σοφίλλα.

Δήλωση Δημάρχου

«Μια νεαρή γυναίκα με εξαιρετικές σπουδές και έντονη προσωπικότητα. Μια οικονομολόγος που γνωρίζει τόσο τα ζητήματα δημόσιας διοίκησης και οικονομίας, όσο και τις αγωνίες των νέων του νησιού για βιώσιμη οικονομική ανάπτυξη  και αύξηση των ποιοτικών θέσεων εργασίας, συστρατεύεται με την παράταξή μας με στόχο ένα αειφόρο μέλλον.
Μαρία Σοφίλλα, σε ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη».
Φώτης Χατζηδιάκος

Δήλωση Υποψήφιας

«Όταν η εμπειρία των μεγάλων σμίγει με τον ενθουσιασμό των νεότερων». Αυτή ήταν η πρώτη μου σκέψη όταν μου προτάθηκε από έναν τόσο αξιόλογο και χαρισματικό άνθρωπο , τον κ.Φώτη Χατζηδιάκου , να συμπορευτώ μαζί του στις επερχόμενες εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης. Ένας νέος πάντα έχει την ανάγκη να μάθει από ανθρώπους σαν και τον Δήμαρχό μας , ο οποίος έχει πραγματική διάθεση και αμέριστη αγάπη σε αυτό που κάνει. Με γνώμονα λοιπόν την εμπειρία του αλλά και την στήριξη της παράταξής του , αποδέχτηκα να είμαι μέρος αυτής της ομάδας. Αυτό  αποτελεί για μένα προσωπική και επαγγελματική πρόκληση και θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό».

Με εκτίμηση,
Μαρία Σοφίλλα,

Βιογραφικό 

Η Μαρία Σοφίλλα γεννήθηκε το 1992. Μεγάλωσε και ζει έως σήμερα στη Ρόδο. Ιδιαίτερη επίσης πατρίδα της είναι η Όλυμπος Καρπάθου. Σπούδασε στην Αθήνα απ’όπου αποφοίτησε το 2014 στη σχολή Δημόσιας Διοίκησης του Πάντειου Πανεπιστημίου. Συνέχισε τις σπουδές τις στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών , όπου ολοκλήρωσε το 2017 το μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Υπηρεσιών ( MSc – Master of Science in Services Management).  Επιπλέον είναι κάτοχος πτυχίου της Κλασσικής Μουσικής στο πιάνο. Εργασιακά έχει απασχοληθεί στον ιδιωτικό τομέα , τόσο στον τουριστικό όσο και στον τραπεζικό κλάδο και πιο συγκεκριμένα στον όμιλο της Alpha Bank.

#ΜιλαμεΜεΕργα #ΡοδοςΔυναμηΠολιτων #Rhodes2019  #FotisChatzidiakos #MariaSofilla

 176 total views,  2 views today