Υποψήφια με την παράταξη του δημάρχου Ρόδου κ. Φώτη Χατζηδιάκου θα είναι η κ. Ελένη – Χριστίνα Τσιομπάνου.

Δήλωση Δημάρχου

«Μια καταξιωμένη επιστήμων, μαχόμενη νοσοκομειακή ιατρός, η οποία μόνη επί σειρά ετών πρώτα οργάνωσε και μετά λειτούργησε το Τμήμα Μαγνητικού Τομογράφου στο Νοσοκομείο μας προσφέροντας ιατρικές υπηρεσίες σε χιλιάδες συμπολίτες μας. Μια πολίτης του κόσμου που μιλάει άπταιστα έξι γλώσσες. Μια γυναίκα με έντονες κοινωνικές και περιβαλλοντικές ευαισθησίες. Μια ενεργή φίλη της Φιλοζωικής και του Κυνοκομείου, συμμετέχει στην παράταξή μας για συνδιαμορφώσουμε το μέλλον της Ρόδου στην επόμενη θητεία.
Ελένη – Χριστίνα Τσιομπάνου σε ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη».
Φώτης Χατζηδιάκος

Δήλωση Υποψήφιας

«Ευχαριστώ το Φώτη Χατζηδιάκο για την τιμητική πρόταση να συμμετάσχω στον αγώνα για την αναβάθμιση του τόπου μας με την εξαιρετική του ομάδα. Ανήκει στους ανθρώπους που μιλάνε με έργα, αφού υλοποίησε και δρομολόγησε τόσα στο νησί μας, και τώρα συνεχίζει για να τα ολοκληρώσει. Συστρατεύομαι στον αγώνα με στόχο την αναβάθμιση της ιατρικής εξυπηρέτησης των συμπολιτών μας, την προστασία του οικοσυστήματος, και τη δίκαιη ανάπτυξη του νησιού μας. Ως μέλος της φιλοζωικής στοχεύω στην περαιτέρω βελτίωση του κυνοκομείου και την αξιοπρεπή και ποιοτική αντιμετώπιση των ζώων μας. Είναι επιλογή μου να βρίσκομαι δίπλα στο Φώτη Χατζηδιάκο και την ομάδα του και μαζί πιστεύω πως είμαστε ικανοί να πραγματοποιήσουμε τα όνειρα με έργα. Καλή επιτυχία, καλή δύναμη, και καλό αγώνα.

Με εκτίμηση,
Ελένη Τσιομπάνου, Ιατρός-Ακτινολόγος, Επιμελητής Α’ ΕΣΥ

Βιογραφικό

Η Ελένη-Χριστίνα Τσιομπάνου είναι Γιατρός Ακτινολόγος με βαθμό Επιμελήτριας Α’ Υπεύθυνη λειτουργιάς του Μαγνητικού Τομογράφου στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου. Γεννήθηκε στο Ιάσιο της Ρουμανίας. Η μητέρα της επίσης Γιατρός Μικροβιολόγος Ελληνικής καταγωγής από το Αχλαδοχώρι Σερρών, απήχθη κατά την διάρκεια του εμφυλίου πολέμου, σε ηλικία μόλις 13 χρονών μαζί με την αδελφή της και κατέληξαν η πρώτη στο Ιάσιο της Ρουμανίας και η δεύτερη στην Βουλγαρία. Ποτέ όμως δεν ξέχασε τις Ελληνικές της ρίζες και δεν λησμόνησε την πατρίδα της. Φρόντισε μαζί με τον μετέπειτα σύζυγό της, Πανεπιστημιακό Καθηγητή Χημείας, να κρατήσουν ζωντανή την Ελλάδα στην καρδιά τους και στην καρδιά των παιδιών τους. Με διαβατήριο την αγάπη της αυτή για την πατρίδα η Ελένη-Χριστινα Τσιομπανου αφού τελείωσε τις Πανεπιστημιακές της σπουδές στην Ιατρική Σχολή του Ιασίου το 1998, αποφάσισε να επαναπατριστεί στην Ελλάδα όπου και πήρε την ειδικότητα της Ακτινολογίας από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο “ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ”. Εργάσθηκε ως Ακτινολόγος με εξειδίκευση στον Αξονικό και Μαγνητικό Τομογράφο σε ιδιωτικά κέντρα στην Αθήνα και Αμαλιάδα έως το 2010. Από τον Μάιο του 2010 ζει και εργάζεται μόνιμα στη Ρόδο. Έχοντας κοινωνική ευαισθησία, πίστη στις πανανθρώπινες αξίες και ιατρική ευσυνειδησία, κατάφερε να οργανώσει και να λειτουργήσει τον Μαγνητικό Τομογράφο του ΓΝΡ που για σειρά ετών υπολειτουργούσε αλλά και να εκτελεί επί 4 χρόνια όλες τις εξετάσεις καθώς ήταν η μόνη Ειδική Ιατρός. Σήμερα ως Επιμελήτρια Α’ ΕΣΥ Υπεύθυνη λειτουργίας του Μαγνητικού Τομογράφου με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΓΝΡ δίνει τον καθημερινό της αγώνα για την ανακούφιση και εξυπηρέτηση των εκατοντάδων συμπολιτών μας που αντιμετωπίζουν πρόβλημα υγείας και χρειάζονται την ιατρική της συμβολή. Η Ελένη-Χριστινα Τσιομπανου μιλάει 5 ξένες γλώσσες, Γαλλικά, Αγγλικά, Γερμανικά, Ρουμανικά και Ιταλικά. Αγαπά και φροντίζει τα ζώα η ίδια έχει στην κατοχή της, είναι φίλος της Φιλοζωϊκης Οργάνωσης και του Κυνοκομειου της Ρόδου δίνοντας και αυτή με την σειρά της τον δικό της αγώνα για την καλυτέρευση των συνθηκών της ζωής τους.

#ΜιλαμεΜεΕργα #ΡοδοςΔυναμηΠολιτων #Rhodes2019 #FotisChatzidiakos #EleniTsiompanou

 170 total views,  4 views today