Με την παράταξη του Στράτου Καρίκη η Αθηνά Σαββίδη

1187

Την συμμετοχή της κας. Αθηνάς Σαββίδη ανακοίνωσε σήμερα η παράταξη “ΝΕΑ ΜΕΡΑ” του υποψηφίου δημάρχου κ. Στράτου Καρίκη.

Εξηγώντας τους λόγους που την ώθησαν να ενταχθεί στην παράταξη “ΝΕΑ ΜΕΡΑ” η κα. Σαββίδη τονίζει ότι :

“Ο Στράτος Καρίκης αγαπά τον τόπο του, όπως γνωρίζει να τον αγαπά ένας απλός πολίτης αυτού του νησιού. Με καρδιά και ψυχή.Είναι ο μόνος που έχει πρόγραμμα. Παρουσίασε ήδη ένα πρόγραμμα για τον τουρισμό που αλλάζει το μοντέλο τουριστικής ανάπτυξης της Ρόδου, ένα μοντέλο που έδινε, μέχρι σήμερα, τα οφέλη στους λίγους και όχι στους πολλούς. Ένα μοντέλο που έχει φτάσει στα όρια του”.

Αναλυτικά σε γραπτή δήλωση  η κα. Σαββίδη αναφέρει τα ακόλουθα

Είμαι ένας νέος άνθρωπος, που ζει και εργάζεται στη Ρόδο. Αποφάσισα να ασχοληθώ ενεργά με το Δήμο Ρόδου γιατί δεν μπορώ να κάθομαι και να παρακολουθώ την πορεία παρακμής του τόπου μας, γιατί δεν μπορώ να αφήσω ελεύθερο το πεδίο σε όσους έχουν άλλους σκοπούς και επιδιώξεις.

Αποφάσισα να είμαι υποψήφια με το Στράτο Καρίκη και τη ΝΕΑ ΜΕΡΑ γιατί έχουν την πιο καθαρή ματιά και την πιο καθαρή πρόταση για τη Ρόδο.

Ο Στράτος Καρίκης αγαπά τον τόπο του, όπως γνωρίζει να τον αγαπά ένας απλός πολίτης αυτού του νησιού. Με καρδιά και ψυχή.

Ο Στράτος Καρίκης είναι ο μόνος που έχει πρόγραμμα. Παρουσίασε ήδη ένα πρόγραμμα για τον τουρισμό που αλλάζει το μοντέλο τουριστικής ανάπτυξης της Ρόδου, ένα μοντέλο που έδινε, μέχρι σήμερα, τα οφέλη στους λίγους και όχι στους πολλούς. Ένα μοντέλο που έχει φτάσει στα όρια του.

Απευθύνομαι σε όλους τους πολίτες της Ρόδου, στους συμπολίτες μου.

Τους ζητώ να εμπιστευτούν τους νέους ανθρώπους, όλους εμάς που θέλουμε να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη του πολίτη για να την μετατρέψουμε σε έργο, σε δράση για το νησί μας και τους ανθρώπους του. Γιατί υπάρχουν και αυτοί που προσπαθούν να εξαγοράσουν την εμπιστοσύνη των πολιτών για να την εξαργυρώσουν αργότερα για τους δικούς τους σκοπούς.

Μια ΝΕΑ ΜΕΡΑ για τη Ρόδο μας με νέους ανθρώπους”