Ο Δικηγόρος Δημήτρης Αντώνογλου θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τη ΝΕΑ ΜΕΡΑ και το Στράτο Καρίκη.

Ο Δημήτρης Αντώνογλου είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και ασκεί μάχιμη δικηγορία στη Ρόδο. Παντρεμένος με την Δικηγόρο Στέλλα Πλευνιώτου. Μιλά Αγγλικά και Ιταλικά και είναι μέλος της Ένωσης  Δικαίου Αλλοδαπών και Μετανάστευσης και διετέλεσε Νομικός Σύμβουλος στον Δήμο Σύμης .

Πιστεύει στον Ανοιχτό και Δημοκρατικό Δήμο που αποτελεί προγραμματική δέσμευση της ΝΕΑΣ ΜΕΡΑΣ και του Στράτου Καρίκη.

Στο Δήμο της διαφάνειας και της συμμετοχής των πολιτών.

Θέλει να δει τη Ρόδο να προοδεύει, να μετατρέπεται σε νησί πρότυπο όχι μόνο τουριστικής ανάπτυξης αλλά και για την καθημερινότητα των πολιτών. Πιστεύει ότι η αναβάθμιση της διοικητικής εξυπηρέτησης του πολίτη περνάει μέσα από την υιοθέτηση νέων τεχνολογιών, ο πολίτης να εξυπηρετείται σε όλες τις συναλλαγές του με το Δήμο από το τηλέφωνο ή το διαδίκτυο, κάτι άλλωστε που προβλέπει και το πρόγραμμα της ΝΕΑΣ ΜΕΡΑΣ.

Σε δήλωση του, ο Δημήτρης Αντώνογλου αναφέρει:

‘’Η Ρόδος πρέπει να εμπιστευτεί νέα, καθαρά και άφθαρτα πρόσωπα.

Η ΝΕΑ ΜΕΡΑ είναι η μοναδική παράταξη που έχει πρόγραμμα, είναι μια ανεξάρτητη παράταξη πέρα από κόμματα και χρώματα. Δεν είμαι επαγγελματίας της πολιτικής, θέλω να προσφέρω στον τόπο μου και στο νησί μου. Έχω ιδέες, προτάσεις και πιστεύω στη συλλογική προσπάθεια και στη συνεργασία.

Ζητώ τη στήριξη των απλών πολιτών , όλων αυτών που πιστεύουν ότι το νησί μας χρειάζεται νέα πρόσωπα και μια νέα αρχή.

Ανθρώπινα ,Ταπεινά με Δύναμη και γνώση !!!

Πιστεύω στο Στράτο Καρίκη που θα είναι ο Δήμαρχος των πολιτών, ένας Δήμαρχος απλός και προσιτός για τον πολίτη που θα έχει ανοιχτή την πόρτα του σε όλους και θα δίνει λύσεις.’’

 154 total views,  2 views today