Ο κ.Νίκος Τσούλλος , Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων της Δωδεκανήσου θα είναι  υποψήφιος με τη ΝΕΑ ΜΕΡΑ και το Στράτο Καρίκη

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρονται αναλυτικά τα ακόλουθα:

Η ΝΕΑ ΜΕΡΑ δυναμώνει καθημερινά, αφού έρχονται κοντά μας άνθρωποι της αγοράς και της εργασίας, καταξιωμένοι πολίτες όπως είναι ο Νίκος Τσούλλος, Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων της Δωδεκανήσου.

Ο Νίκος Τσούλλος έχει πολύπλευρη και διακριτή προσφορά στο χώρο των μικρομεσαίων επιχειρήσεων όχι μόνο στη Ρόδο αλλά και στα Δωδεκάνησα.

Θα είναι υποψήφιος με τη ΝΕΑ ΜΕΡΑ και το Στράτο Καρίκη γιατί πιστεύει ότι ο Δήμος δεν μπορεί να περιορίζεται στο ρόλο του θεατή, αντίθετα πρέπει να διαμορφώνει τις συνθήκες για τη στήριξη των μικρών και μεσαίων επιχειρηματιών.

Ο Νίκος Τσούλλος εκπροσωπεί επάξια της παραγωγικές τάξεις, τους ανθρώπους της αγοράς και της εργασίας. Είναι μια καθαρή και δυνατή φωνή, έχει τη θέληση αλλά και τη δύναμη να προσφέρει στο Δήμο.

Η ΝΕΑ ΜΕΡΑ και ο Στράτος Καρίκης έχουν καταθέσει σαφείς και συγκεκριμένες προγραμματικές προτάσεις για τη στήριξη των επιχειρηματιών, όπως:

-Η δημιουργία Γραφείου Επιχειρηματικότητας στο Δήμο. Ο επιχειρηματίας και ο επαγγελματίας στο συγκεκριμένο γραφείο θα έχουν στήριξη ,ενημέρωση και πληροφόρηση για την ένταξή τους σε χρηματοδοτικά προγράμματα αλλά και για ζητήματα που αφορούν στο εξωδικαστικό συμβιβασμό.

-Νέος φορέας τουριστικής προβολής στον οποίο θα συμμετέχουν όλοι. Τα οφέλη της τουριστικής προβολής του νησιού πρέπει να πηγαίνουν στους πολλούς και όχι στους λίγους. Δικαίωμα στην προβολή έχουν όλοι οι επαγγελματίες και επιχειρηματίες του τουρισμού.

-Νέο και δίκαιο σύστημα υπολογισμού τελών και υπηρεσιών. Ο νέος νόμος, ο Κλεισθένης μας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε υποκατηγορίες στον τρόπο υπολογισμού των τελών, ανάλογα με τη χρήση. Αυτό θα σημαίνει και μειώσεις για ορισμένες κατηγορίες επαγγελματιών.

 911 total views,  5 views today