Την υποψηφιότητα του κ.Σεβαστιανού Μαραγκού ανακοίνωσε η παράταξη “Δύναμη Αλλαγής Κως 2023”.

“Μπορώ να σας κοιτάζω στα μάτια, γιατί τίμησα την εντολή σας, γιατί στη δική μου λογοδοσία έχω ένα έργο ορατό και μετρήσιμο.Στις δημοτικές εκλογές που έρχονται θα είμαι και πάλι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τη Δύναμη Αλλαγής – Κως 2023 και τον Γιώργο Κυρίτση”, αναφέρει ο κ. Μαραγκός.

Αναλυτικά ο κ. Σεβαστιανός Μαραγκός αναφέρει τα ακόλουθα στη γραπτή δήλωση του:

Το Μάϊο του 2014 οι πολίτες της Κω μου έκαναν την τιμή να με εκλέξουν εκπρόσωπό τους στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Ο Δήμαρχος Γιώργος Κυρίτσης μου ανέθεσε τη διοίκηση της Μαρίνας, την Πολιτική Προστασία του Δήμου αλλά και την ευθύνη των εργοταξίων.

Σε αυτά τα 5 χρόνια δούλεψα όπως ήξερα και ξέρω να δουλεύω: με μέθοδο και πειθαρχία, χωρίς λόγια πολλά και αχρείαστα, αλλά με έργα και πράξεις.

Αυτά τα 5 χρόνια πετύχαμε πολλά.

Η Μαρίνα της Κω μπήκε στο δρόμο της ανάπτυξης, προχώρησε σε μεγάλες διεθνείς συνεργασίες, ανέβηκε επίπεδο.

Η Δομή Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Κω δημιουργήθηκε κυριολεκτικά από το μηδέν. Απέδειξε τι μπορεί να κάνει με την άμεση αντίδραση της στο σεισμό, στις πυρκαγιές και σε ακραία καιρικά φαινόμενα.

Όλα αυτά δεν θα είχαν επιτευχθεί αν δεν είχα τη στήριξη των εργαζομένων στη Μαρίνα και στα Εργοτάξια, των εθελοντών στην Πολιτική Προστασία και αν δεν είχα την εμπιστοσύνη και την ενθάρρυνσή του Δημάρχου Γιώργου Κυρίτση.

Μπορώ να σας κοιτάζω στα μάτια, γιατί τίμησα την εντολή σας, γιατί στη δική μου λογοδοσία έχω ένα έργο ορατό και μετρήσιμο.

Στις δημοτικές εκλογές που έρχονται θα είμαι και πάλι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τη Δύναμη Αλλαγής – Κως 2023 και τον Γιώργο Κυρίτση.

Με μεγαλύτερη όρεξη, διάθεση, θέληση και εμπειρία.

Με αισιοδοξία και χαμόγελο.

Για την Κω του 2023 που πρέπει να είναι πιο όμορφη, με μεγαλύτερη λάμψη.

 356 total views,  2 views today