Συναντήσεις με επιχειρηματίες της Ρόδου και των υπολοίπων νησιών του νομού θα έχει ο αντιπεριφερειάρχης επιχειρηματικότητας και εμπορίου κ. Γιάννης Φλεβάρης, στα πλαίσια ανάληψης των καθηκόντων του.

Η αρχή θα γίνει όπως δήλωσε στον Sky o κ. Φλεβάρης με τη διοίκηση του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου. Ο κ. Γιάννης Φλεβάρης επικοινώνησε τηλεφωνικά και μέχρι την Τρίτη το αργότερο θα έχει συνάντηση με τον πρόεδρο του ΕΒΕΔ κ. Γιάννη Πάππου.
Θα ακολουθήσει η διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Ρόδου και η Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Δωδεκανήσου.

«Θα έχω συναντήσεις με τους επιχειρηματίες και τους δημάρχους στα νησιά. Θα πάω παντού να ακούσω και να καταγράψω ανάγκες και προβλήματα και να δώσω λύσεις», δήλωσε ο κ. Φλεβάρης.

«Με εντιμότητα και αποτελεσματικότητα θα προσπαθήσουμε να υπηρετήσουμε το συμφέρον του , δηλαδή των τοπικών επιχειρήσεων και όσων επενδύουν στα νησιά μας και παράλληλα των εργαζομένων που αποτελούν τη ψυχή και την κινητήριο δύναμη κάθε επιχείρησης και κάθε προσπάθειας. Στόχος μου είναι να κινηθώ με πολύ γρήγορους ρυθμούς», είπε ο κ. Φλεβάρης.

Με αφορμή την ανάληψη των καθηκόντων του ο κ. Φλεβάρης τόνισε :
«Διαχρονικά τα νησιά μας έχουν συνδέσει τη θέση τους στον κόσμο και την οικονομία τους με την εμπορική δραστηριότητα σε κάθε τομέα . Η αυτοδιοίκηση πρέπει να ενισχύει και να στηρίζει το εμπόριο και την επιχειρηματικότητα με αποτελεσματικό τρόπο. Ως αντιπεριφερειάρχης θα επιδιώξω, την προσωπική και θεσμική συνεργασία και διαβούλευση με τους φορείς του κλάδου. Τα τηλέφωνα και οι πόρτες του γραφείου μου θα είναι ανοικτές πράγμα που όλοι γνωρίζουν από την προηγούμενη θητεία μου στις Διευθύνσεις Περιβάλλοντος και Ανάπτυξης».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ AKOMH:   Ευχαριστήρια επιστολή του Δημάρχου Κάσου προς τον Αρχηγό ΓΕΝ

Σε ερώτηση για την συνεχή επέκταση των μεγάλων εταιρειών που εδρεύουν σε πόλεις του εξωτερικού ή στην Αθήνα στη Ρόδο ο κ. Φλεβάρης δήλωσε πως η Περιφέρεια θα σταθεί στο πλευρό των επιχειρηματιών.

 148 total views,  2 views today