Με τον Πρέσβη του Ισραήλ συναντήθηκε χθες στο γραφείο του ο Δήμαρχος Λέρου Μιχάλης Κόλιας.

Όπως δήλωσε στον sky, η συνάντηση έγινε για την προώθηση της τουριστικής προβολής του νησιού και το θέμα των επενδύσεων.

Μπήκε το πρώτο λιθαράκι μέσα από αυτή τη σύσκεψη που είχαμε και για τα δύο θέματα, είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κόλιας.

Πιο συγκεκριμένα, τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου ο Πρέσβης μετέβη από την Αθήνα στη Λέρο, όπου τον υποδέχτηκε ο Αντιδήμαρχος κ. Καστής. Το απόγευμα της ίδιας μέρας ο Πρέσβης μετέβη στο δημαρχιακό μέγαρο όπου συμμετείχε σε σύσκεψη υπό τον Δήμαρχο Λέρου. Στη σύσκεψη συμμετείχαν, ο Αντιπρόεδρος του Strasburg Club κ. Κατσιάννης Α., οι Αντιδήμαρχοι κ. Καστής Δ. και ο κ. Γρεκός Κ., η Πρόεδρος ΔΟΠΑΙΣΑΠ κα Κανάρη Μ, και ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου κ. Μπίλλης Ν.
Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης συζητήθηκαν σημαντικά θέματα που αφορούν την Τουριστική ανάπτυξη και προβολή της Λέρου.
Σύμφωνα με τον Πρέσβη, το Ισραήλ αποτελεί μια πολλά υποσχόμενη Τουριστική αγορά, ενώ οι ισραηλινοί πολίτες είναι οι μεγαλύτεροι επενδυτές στην Ελλάδα, μαζί με τους Κινέζους, στις κτηματομεσιτικές επενδύσεις.
Ο Δήμαρχος Λέρου αφού παρουσίασε στον Πρέσβη ένα ολιγόλεπτο διαδραστικό ντοκιμαντέρ του νησιού της Λέρου, αντάλλαξαν εθιμοτυπικά δώρα, ευχαριστώντας τον για την τιμή που έκανε στη Δημοτική Αρχή του νησιού με την επίσκεψή του.

 1,252 total views,  8 views today