Με τον συνδιασμό του Φώτη Χατζηδιάκου ο Νίκος Γιαννάς

993

Tην υποψηφιότητα του κ. Νίκου Γιαννά ανακοίνωσε η παράταξη «Ρόδος Δύναμη Πολιτών»

Δήλωση  Δημάρχου

«Ένας δυναμικός χαρακτήρας, ένας μάχιμος δικηγόρος, με βαθιά πίστη στη δημοκρατία και την ανάγκη σύνθεσης, σύμπραξης, και συναίνεσης, με καθαρές προθέσεις και όραμα, συστρατεύεται στην παράταξή μας έτοιμος να εργαστεί σκληρά  για τον τόπο του στην επόμενη θητεία.

Νίκο Γιαννά σε ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη».
Φώτης Χατζηδιάκος

Δήλωση Υποψηφίου

«Στις επικείμενες δημοτικές εκλογές το νησί μας θα βγει μεγάλος νικητής επιλέγοντας εκπροσώπους που πιστεύουν ότι απαιτούνται πλατιές, ενωτικές και δημοκρατικές συναινέσεις, έχουν όραμα, γνώση, διάθεση για προσφορά και θα εργαστούν για το ευ ζην όλων των Ρόδιων, χωρίς κομματικές ταμπέλες και μικροπολιτικά συμφέροντα.  Ταυτιζόμενος λοιπόν με την άποψη του Δημάρχου Ρόδου και συναδέλφου Φώτη Χατζηδιάκου ότι «Τα σπουδαία γίνονται από πολλούς μαζί, σε συνθήκες ελευθερίας, με σύνεση, συναίνεση, διάλογο και σεβασμό, όπως επιβάλλουν οι κανόνες της δημοκρατίας» συμπορεύομαι με την παράταξη του «Ρόδος Δύναμη Πολιτών», ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος, ώστε να αγωνιστούμε για το κοινό μας όραμα για τη Ρόδο».

Με εκτίμηση,

Νικόλαος Γιαννάς

Βιογραφικό 

Ο Νικόλαος Γιαννάς γεννήθηκε στην Δ. Γερμανία το έτος 1971. Κατάγεται από τ΄ Αφάντου – Ρόδου και είναι πατέρας δυο παιδιών. Από το έτος 2004 είναι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Ρόδου και έως και σήμερα ασκεί μάχιμη Δικηγορία στα Δικαστήρια της Ρόδου και όλης της επικράτειας, ως Δικηγόρος Παρ΄ Αρείω Πάγω.

#ΜιλαμεΜεΕργα #ΡοδοςΔυναμηΠολιτων #Rhodes2019  #FotisChatzidiakos #NikosGiannas