Με τον Συντονιστή Επιχειρήσεων Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Βορείου Νοτίου Αιγαίου και Κρήτης συναντήθηκε ο Δήμαρχος Ρόδου

89

Με τον  Υποστράτηγο κ.Κωνσταντίνο Θεοφιλόπουλο, Συντονιστή Επιχειρήσεων Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Βορείου Αιγαίου, Νοτίου Αιγαίου και Κρήτης συναντήθηκε σήμερα ο Δήμαρχος Ρόδου κ. Αντώνης Καμπουράκης.

Όπως αναφέρει σε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης  η συζήτησή  επικεντρώθηκε στην τρέχουσα αντιπυρική περίοδο και στον συντονισμό του Δήμου Ρόδου με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, όλους τους συναρμόδιους φορείς και τις εθελοντικές δυνάμεις με στόχο την πρόληψη των δασικών πυρκαγιών.

Στην ανάρτηση αναφέρονται τα εξής:

Τον Υποστράτηγο Κωνσταντίνο Θεοφιλόπουλο, Συντονιστή Επιχειρήσεων Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Βορείου Αιγαίου, Νοτίου Αιγαίου και Κρήτης, είχα τη χαρά να υποδεχθώ στο γραφείο μου.

Η συζήτησή μας επικεντρώθηκε στην τρέχουσα αντιπυρική περίοδο και στον συντονισμό του Δήμου Ρόδου με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, όλους τους συναρμόδιους φορείς και τις εθελοντικές δυνάμεις με στόχο την πρόληψη των δασικών πυρκαγιών, την περαιτέρω ενίσχυση του επιπέδου ετοιμότητας και τη βέλτιστη δυνατή διαχείριση-αντιμετώπιση κάθε περιστατικού που τυχόν παρουσιαστεί.

Στη Ρόδο, η συνεργασία, ο σχεδιασμός και το υψηλό επίπεδο ετοιμότητας αποδίδουν καρπούς και πάνω σε αυτό το τρίπτυχο θα στηριχθούμε για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα.