Υποψήφιος με την παράταξη του δημάρχου Ρόδου  κ. Φώτη Χατζηδιάκου ” Ρόδος Δύναμη Πολιτών” θα είναι εκ νέου ο κ. Ηλίας Μπούκλας.

ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ 

«Ένας συνεπής, πολύτιμος και σταθερός στις αξίες του συνεργάτης με πλούσια επαγγελματική και συνδικαλιστική δράση, συγκεντρώνει την συμπάθεια και την εκτίμηση των ανθρώπων που καθημερινά μοχθούν.Ηλία Μπούκλα σε ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη», δήλωσε ο κ. Φώτης Χατζηδιάκος.

 ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ 

▸ «Φίλες και Φίλοι,

Με μοναδικό στόχο μία καλύτερη κοινωνία, έχω επιλέξει -στην συνδικαλιστική μου πορεία μέχρι σήμερα- να συμπορεύομαι και να συνεργάζομαι με ανθρώπους που έχουν το σθένος να υπερασπίζονται το όραμα τους. Για αυτό η συμμέτοχη μου στις αυτοδιοικητικες εκλογές στο πλευρό του Φώτη Χατζηδιακου είναι καθήκον».

Με εκτίμηση,

Ηλίας Μπούκλας


▸Βιογραφικό 

Γεννήθηκε στις 04/02/1960 στη Ρόδο. Αποφοίτησε από τη σχολή Εργοδηγών Ρόδου το 1978. Το 1982 αποφοίτησε από την ταχύρυθμη σχολή της ΔΕΗ στη Φλώρινα και έκτοτε εργάζεται στη ΔΕΗ  και μετέπειτα ΔΕΔΔΗΕ ως Εναερίτης. Είναι παντρεμένος με την Μαρία Τσούλλη, Εργοθεραπεύτρια στο ΚΑΠΗ της Ρόδου και έχει τρεις κόρες, την Ελευθερία 32 ετών, την Κωνσταντίνα 29 ετών και την Κατερίνα 27 ετών.

1982-σήμερα: Μέλος της Ένωσης Τεχνικών ΔΕΗ.

1989-2010: Πρόεδρος της Τοπικής Διοικητικής Επιτροπής της Ένωσης Τεχνικών στη Ρόδο.

2016-σήμερα:  Μέλος του Κεντρικού Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Τεχνικών του ομίλου ΔΕΗ.

Επί σειρά ετών εκλεγμένος στο ΔΣ του Εργατικού Κέντρου. (2010-2011: Αντιπρόεδρος)

Μέλος του ΔΣ του Ινστιτούτου Εργασίας ΙΝΕ ΓΕΣΣΕ Ρόδου.

2011-2014 Εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος στο Δημοτικό Συμβούλιο στον ενιαίο Δήμο Ρόδου ως εντεταλμένος σύμβουλος στο τμήμα Περιβάλλοντος και Πράσινου.

2011-2014 Γενικός Γραμματέας της Περιφερειακής Ένωσης των Δήμων Νοτίου Αιγαίου.

Πρόεδρος της εταιρίας Πρόληψης Φυσικών Καταστροφών. (ΕΤΑΙ.ΠΡΟ.ΦΥ.ΚΑ)

Μέλος της επιτροπής Ποιότητας Ζωής και της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής

#ΜιλαμεΜεΕργα #ΡοδοςΔυναμηΠολιτων #Rhodes2019  #FotisChatzidiakos #HliasMpouklas

 326 total views,  2 views today