Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησαν μέλη του ΔΣ του Σωματείου των Καταστηματαρχών της Μεσαιωνικής Πόλης της Ρόδου, στον υποψήφιο Δήμαρχο Αντώνη Καμπουράκη ώστε να ενημερωθούν για το πρόγραμμα της παράταξης του για την παλιά πόλη και να καταθέσουν τους πρώτους δικούς τους προβληματισμούς.

Τα θέματα που κυριάρχησαν ήταν η έλλειψη χώρων στάθμευσης για τους επισκέπτες, αλλά και τους επιχειρηματίες, το θέμα της φύλαξης της παλιάς πόλης με πάγιο αίτημα του σωματείου την δημιουργία ΑΤ εντός των τειχών, που θα λειτουργεί τουλάχιστον τους καλοκαιρινούς μήνες, η καθαριότητα της περιοχής, όπως επίσης και η αισθητική και πολιτιστική της αναβάθμιση.

Ο κ. Καμπουράκης δήλωσε πως είναι ανοιχτός σε προτάσεις και σε περίπτωση εκλογής του κάθε πιθανή αλλαγή θα προκύπτει μετα από διαβούλευση στην οποία θα συμμετέχει και το σωματείο

Παρόντες στην συνάντηση ήταν ο Πρόεδρος, Δοντάς Βασίλης, ο Αντιπρόεδρος, Μισσίκος Μιχάλης, ο Γραμματέας, Ζαϊρης Θέμης, η Υπεύθυνη Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων, Μαρια Αγγελου και ο Καρακατσάνης Βασίλης και ο Μανώλης Τσιάρτας.

 252 total views,  2 views today