Μια ημέρα αφότου λειτούργησαν κανονικά οι υπηρεσίες του Δήμου Ρόδου, εκτός αυτών στην Κρεμαστή, λόγω κρούσματος, μετά την απολύμανση που έγινε στο κτίριο έπειτα από την ανακοίνωση ότι ο Αντιδήμαρχος επί των Οικονομικών Τηλέμαχος Καμπούρης κι ένας εργαζόμενος, βρέθηκαν θετικοί στο ιό, συναγερμός σημάνει και πάλι στο Δημαρχείο Ρόδου, αφού δεύτερος Αντιδήμαρχος, ο Γιάννη Καμπούρης, βρέθηκε θετικός στον covid-19.

Όπως δήλωσε στον sky ο Αντιδήμαρχος Στράτος Καρίκης, σήμερα ο Δήμος λειτουργεί μόνο με το απαραίτητο προσωπικό, ενώ οι άμεσες στενές επαφές των δύο αντιδημάρχων από το συγγενικό και εργασιακό τους περιβάλλον έχουν τεθεί σε καραντίνα και υποβληθεί στα απαραίτητα τεστ για κορωνοϊό. Οι υπηρεσίες στην Κοινότητα της Κρεμαστής θα παραμείνουν κλειστές μέχρι τη Δευτέρα, μετά το θετικό κρούσμα σε δημοτικό υπάλληλο.

Οι έλεγχοι με rapid test συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς και σήμερα γίνονται στην Πλατεία Αγίου Δημητρίου, έναντι της λαϊκής αγοράς προκειμένου να πραγματοποιούνται έως και τη 1:30 το μεσημέρι σε κατοίκους και μαθητές του 1ου ΕΠΑΛ και στο πάρκινγκ του Δημαρχείου Ρόδου, παραπλεύρως των γραφείων της ΠΕΔ από έως τις 2:30.

 904 total views,  2 views today