«Πορεύομαι με το κεφάλι ψηλά και ήσυχη την συνείδησή μου για το έργο μας, γι’ αυτό θα εξακολουθήσω να βρίσκομαι στην πρώτη γραμμή των αγώνων για το καλό αυτού του τόπου.Μπορεί να χάσαμε τις εκλογές, δεν χάσαμε όμως την αξιοπρέπεια μας. Ο τίτλος του μαχητή είναι τίτλος τιμής».

Αυτό υπογραμμίζει σε ανακοίνωση του για το αποτέλεσμα του β γύρου των εκλογών ο δήμαρχος κ. Φώτης Χατζηδιάκος

Ο κ. Χατζηδιάκος ευχαριστεί όσους τον τίμησαν με την ψήφο τους την οικογένεια και τους συνεργάτες του. Παράλληλα συγχαίρει τον κ. Αντώνη Καμπουράκη και τα μέλη της παρατάξεως του και δηλώνει πως θα είναι δίπλα τους για να συνεχιστεί το έργο που αφήνει ως παρακαταθήκη.

Αναλυτικά στην ανακοίνωση του ο κ. Χατζηδιάκος αναφέρει τα ακόλουθα:
Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου, τους Ροδίτες και τις Ροδίτισσες που με τίμησαν με την ψήφο τους.
Την οικογένεια μου για την στήριξη που μου παρείχε σ’ αυτό τον εκλογικό αγώνα και όλα αυτά τα χρόνια της αυτοδιοικητικής μου πορείας.

Τους συνεργάτες μου για τον έντιμο, αξιοπρεπή αλλά και άνισο, πρωτόγνωρο και δύσκολο αγώνα που έδωσαν σε αυτές τις δημοτικές εκλογές.

Μπορεί να χάσαμε τις εκλογές, δεν χάσαμε όμως την αξιοπρέπεια μας. Ο τίτλος του μαχητή είναι τίτλος τιμής.

Συγχαίρουμε τον κ. Αντώνη Καμπουράκη και την παράταξή του για την εκλογή του και δηλώνουμε ότι θα είμαστε δίπλα τους να συνεχίσουμε το έργο που έχουμε δρομολογήσει και αφήνουμε ως παρακαταθήκη. Ευχόμαστε να πετύχουν.

Πορεύομαι με το κεφάλι ψηλά και ήσυχη την συνείδησή μου για το έργο μας, γι’ αυτό θα εξακολουθήσω να βρίσκομαι στην πρώτη γραμμή των αγώνων για το καλό αυτού του τόπου.

 202 total views,  4 views today