Νέα απάντηση δίνει ο κ. Μπαράκας στον Γραμματέα της Περιφέρειας που βγήκε και έδωσε νέα απάντηση για τις άδειες απόπλου σκάφους που μετέφερε τον κ. Χατζημάρκο στη Χάλκη.

Διαβάστε την νέα ανακοίνωση:

Πολιτική ανυπαρξία και πανικό φανερώνει,  η απάντηση του Εκτελεστικού  Γραμματέα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου κ. Νίκου Παπασταματίου στο ΜέΡΑ 25.

Χωρίς να διαθέτει επί της  ουσίας  επιχειρήματα, έκανε  μια γενικόλογη τοποθέτηση, αφήνοντας αναπάντητα, όλα τα ερωτήματα που το ΜέΡΑ 25 θέτει.

Χρησιμοποίησε το σύνολο σχεδόν των ΦΕΚ που έχουν εκδοθεί, για τα μέτρα περιορισμού διάδοσης της πανδημίας, για να στηρίξει το ατόπημα της Περιφερειακής Αρχής και κατηγόρησε το ΜέΡΑ 25 που στάθηκε επί τις ουσίας.

Με σπουδή δύο φορές σήμερα ο Εκτελεστικός Γραμματέας τόνισε πως ο Περιφερειάρχης, είναι επικεφαλής του Τομέα Πολιτικής Προστασίας για να δικαιολογήσει το «σουλάτσο» με το φουσκωτό, παραβαίνοντας το άρθρο 5  στο  ΦΕΚ 5255 της 28ης Νοεμβρίου 2020, που απαγορεύει  τον απόπλου πάσης φύσεως  ιδιωτικών σκαφών,  για να γίνει ο εκτός σειράς εμβολιασμός.

Να σας ενημερώσουμε ότι στις  19.02.2020  στο νέο σχήμα της Περιφέρειας ο κ. Ευστρατίου διατήρησε  την αρμοδιότητα  της πολιτικής προστασίας στα Δωδεκάνησα όπως και  ο κ. Λεονταρίτης στις Κυκλάδες.

Εσείς λέτε ότι  ο κ.  Χρήστος Ευστρατίου,  ατύπως έχει τις αρμοδιότητες του Τομέα Πολιτικής Προστασίας και  προεδρεύει  συσκέψεων  και συναντήσεων,  αντί του Περιφερειάρχη;

Η  περιφρόνηση όμως, διαδικασιών και  μέτρων , τα οποία  όλο το κοινωνικό σύνολο οφείλει να τηρεί συνιστά εκτροπή.

Οι σπασμωδικές αντιδράσεις καθώς και οι απαντήσεις σας αποδεικνύουν, πως δεν μπορείτε να κάνετε διάλογο  μαζί μας.

Σας αφήνουμε να συνεχίσετε τον κατήφορο σας  κάνοντας χρήση των γνωστών σας ευφυολογημάτων, με τις παρατάξεις του περιφερειακού συμβουλίου.

Μαζί μας θα μιλάτε μόνο πολιτικά.

 500 total views,  2 views today