Δρώμενα, μελωδίες, ποίηση και μουσική. Όλα μαζί, σε μια ξεχωριστή βραδιά του Αυγούστου, για να υποδεχθούμε την υπερήφανη,  ολόγιωμη, Αυγουστιάτικη Σελήνη.

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, αξιοποιεί πλήρως τις συνθήκες του εντυπωσιακού φαινομένου της Πανσελήνου της 26ηςΑυγούστου. Μια Πανσέληνος, στα καλύτερά της, που μας προκαλεί και μας προσκαλεί να την απολαύσουμε.

«Η πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη Ν.Α. Γιώργου Χατζημάρκου για ανάδειξη του Δωδεκανησιακού πολιτισμού σε όλα τα επίπεδα και η αξιοποίηση του ντόπιου καλλιτεχνικού δυναμικού, έχει τεράστια απήχηση. Δεν θα μπορούσαμε να βρούμε πιο κατάλληλο χώρο, από αυτόν, του Αρχαίου Σταδίου για να πλέξουμε ειδύλλιο, με το ξεχωριστό φαινόμενο που αποτελεί μέρος, του ελληνικού καλοκαιριού» τόνισε ο Περιφερειακός Σύμβουλος Π.Ν.Α.

Εντεταλμένος Πολιτισμού Δωδ/σου, κ. Κάλλιστος Διακογεωργίου, αναφερόμενος στη συγκεκριμένη εκδήλωση, με συνδιοργανωτές, την Εφορία Αρχαιοτήτων Δωδεκανήσου και τις Ομοσπονδίες  Παροικιακών Σωματείων Δωδεκανήσου και Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου.

Η μουσική, τα τραγούδια και η απαγγελία στίχων από συντοπίτες μας, γνωστούς, φτασμένους και νέους  καλλιτέχνες, θα συμβάλουν στη ρομαντική μας διάθεση με μια συναυλία αλλιώτικη, ύμνο στη μεγαλοπρεπή Πανσέληνο.

Αναφορά στους συμμετέχοντες καλλιτέχνες και αναλυτικό πρόγραμμα της εκδήλωσης, θα γίνουν σε επόμενο δελτίο τύπου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

 232 total views,  2 views today