Μηνύμα ετοιμότητας και αισιοδοξίας για τις εκλογές εξέπεμψε η ΝΔ στην εκδήλωση για την κοπή πίτας

203

Το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2023 πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία  στη Ρόδο, σε κατάμεστη κεντρική αίθουσα του Ξενοδοχείου RHODOS PALACE η κοινή εκδήλωση κοπής πρωτοχρονιάτικης πίτας της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας(Δ.Ε.Ε.Π.) Δωδεκανήσου Νέας Δημοκρατίας, της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Ρόδου, της ΟΝΝΕΔ Δωδεκανήσου και της ΔΑΠ ΝΔΦΚ Ρόδου.

Η απόφαση των Προέδρων των τεσσάρων ανωτέρω κομματικών Οργανώσεων Έφης Χαραλαμποπούλου, Αντώνη Αρφαρά , Βιβής Παπαδοπούλου και Χρήστου Παπακώστα για την κοινή αυτή εκδήλωση ελήφθη στο πλαίσιο αρμονικής συνεργασίας και ενότητας που τους διακρίνει, γεγονός που έγινε αντιληπτό με χαρά από όλους τους παρευρισκομένους.

Σύσσωμη η Νέα Δημοκρατία στα Δωδεκάνησα, με την παρουσία στελεχών, όχι μόνο από τη Ρόδο, αλλά  και από άλλα νησιά, που ταξίδεψαν για να παρευρεθούν στη μεγάλη αυτή εκδήλωση, εξέπεμψε μηνύματα ετοιμότητας  και αισιοδοξίας για τις επερχόμενες εκλογές.

Τις βασιλόπιτες των Οργανώσεων ευλόγησε ο Αδεσιμότατος πατήρ Μιχαήλ Κρητικός ως εκπρόσωπος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτου Ρόδου κ.κ. Κυρίλου με την τιμητική παρουσία των Μανώλη Κουτουλάκη, Γενικού Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, ο οποίος ήταν κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης, του Φάνη Πασχάλη, Υπεύθυνου Περιφερειακών Οργανώσεων της ΟΝΝΕΔ  και του Λευτέρη Παπαναστασίου, Προέδρου των ΕΚΟ Ναυτιλίας της Νέας Δημοκρατίας.

O Γραμματέας Οργανωτικού της Νέας Δημοκρατίας και Διευθυντής Γραφείου Προέδρου Στέλιος Κονταδάκης απέστειλε έγγραφο χαιρετισμό, ο οποίος διαβάσθηκε  στην εκδήλωση.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν και οι Βουλευτές Δωδεκανήσου Μάνος Κόνσολας,  Βασίλης Υψηλάντης και Γιάννης Παππάς, πλην της Μίκας Ιατρίδη,η οποία απουσίαζε λόγω ασθενείας της και απέστειλε χαιρετισμό,ο οποίος διαβάσθηκε, ο Πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας στα Δωδεκάνησα και Πρόεδρος του ΤΕΕ Δωδεκανήσου Αντώνης Γιαννικουρής και η υποψήφια Βουλευτής Δωδεκανήσου με το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας Ελευθερία Φτακλάκη, την οποία όλοι καλοσώρισαν στην παράταξη.

Επίσης, στην εκδήλωση  παρευρέθηκαν και απηύθηναν χαιρετισμό  ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος, ο Πρέδρος της ΠΕΔ Δωδεκανήσου και Δήμαρχος Ρόδου Αντώνης Καμπουράκης, το μέλος της Πολιτικής Επιτροπής Νέας Δημοκρατίας Μηνάς Νικολάου, ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Ρόδου και  πρώην Πρόεδρος της Δημτο Ρόδου Ηλίας Τσέρκης, ο οποίος εκπροσωπήθηκε στο χαιρετισμό του από τον Μάριο Κλωνάρη, Αντιπρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου και Υπεύθυνο του Τομέα Υγείας της ΔΕΕΠ Δωδεκανήσου Νέας Δημοκρατίας.

Το παρών έδωσαν ο Αντώνης Μαρτίνης , πρώην Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Δωδεκανήσου ,ο Πρόεδρος του ΕΒΕΔ Δωδεκανήσου Γιάννης Πάππου, ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου Σταύρος Τσαντής,η Διευθύνουσα Σύμβουλος του ΚΕΚ Γ.Γεννηματάς της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου Βάνα – Αγγελοπούλου – Μανωλάκη, Αντιπεριφερειάρχες, Αντιδήμαρχοι , μέλη των Συμβουλίων των τεσσάρων κομματικών οργανώσεων και πολλά άλλα  εκλεκτά  παλαιά και νέα στελέχη από τη Νέα Δημοκρατία  στα Δωδεκάνησα.

Η Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Δωδεκανήσου στο χαιρετισμό της ευχαρίστησε ιδιαίτερα όσους παρευρέθηκαν από άλλα νησιά, όπως ο Πρόεδρος της Δημτο Τήλου Αντώνης Οικονόμου, ο Αντιπρόεδρος της Δημτο Τήλου Μανώλης Χατζηφούντας, ο  Συντονιστής Γραμματείας Τοπικής Αυτοδιοίκησης της ΝΔ Δωδεκανήσου Χρήστος Γιαννακός, η πρώην Διοικήτρια του Βουβάλειου Νοσοκομείου Καλύμνου Κατερίνα Εμμανουήλ, ο  Αντιπρόεδρος της Δημτο Καρπάθου Γιάννης Λυτός, το μέλος  της ΕΚΟ Ναυτιλίας της Νέας Δημοκρατίας και Υπεύθυνος Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Δημτο Καλύμνου Γιώργος Μαρτίνος, ο Ταμίας της Δημτο Καλύμνου Γιάννης Καραμάλης και άλλα εκλεκτά  μέλη.

Την παρουσίαση της εκδήλωσης έκανε η Ελένη Παπαχαραλάμπους , μέλος της ΔΑΠ ΝΔΦΚ Ρόδου.

Επί της υποδοχής ανέλαβαν ο Α΄ Αντιπρόεδρος Τσαμπίκος Καραγιάννης, η Β΄Αντιπρόεδρος και Γραμματέας,Σοφία Χατζημιχαήλ-Ταρασλιά, ο Υπεύθυνος Παραγαγωγικών και Επιστημονικών Φορέων Κώστας Γλεντής, ο Υπεύθυνος Γραφείων  Μανώλης Κουνάκης της ΔΕΕΠ Δωδεκανήσου Νέας Δημοκρατίας , καθώς  και η Γραμματική Προεστάκη,Τομεάρχης Γυναικείων θεμάτων και ισότητας των φύλων της  Ν.Ε.  ΟΝΝΕΔ Δωδεκανήσου.

Το γενικό συντονισμό της εκδήλωσης είχε, σε συνεργασία με τους Προέδρους των Οργανώσεων ο Μερκούρης Αρφαράς, υπεύθυνος εκδηλώσεων και δημοσίων σχέσεων τη ΔΕΕΠ Δωδεκανήσου Νέας Δημοκρατίας .

Οι  Πρόεδροι των κομματικών  οργανώσεων ευχαρίστησαν θερμά από καρδιάς:

To Ξενοδοχείο RHODOS PALACE και τον Αντώνη Καμπουράκη , Δήμαρχο Ρόδου για τη χορηγία της εκδήλωσης, τους Βουλευτές Δωδεκανήσου για τις τέσσερεις  Βασιλόπιτες από το Ζαχαροπλαστείο ΄΄ΜΙΛΤΟΣ΄΄,τη Μαριάννα Κολώνα, επίτιμη Πρόεδρο των ΚΕ.Κ.Υ.Κ ΑΜΕΑ και ιστορικό στέλεχος της παράταξης για το μεγάλης αξίας νυφικό που προσέφερε ως δώρο, τον Ιωάννη Βασιλάκη Υπεύθυνο Εκλογικών Αντιπροσώπων της ΔΕΕΠ Δωδεκανήσου ΝΔ , ιστορικό στέλεχος της παράταξης για τη διαμονή  τριών ημερών με ημιδιατροφή  στο Ξενοδοχείο του ATALANTI BUTIQUE HOTEL στο Φαληράκι που προσέφερε ως δώρο ,  την εταιρία SEA DREAMS για τα εισιτήρια 2 ατόμων για τη       διαδρομή Ρόδο-Σύμη Ρόδο που προσέφερε ως δώρο,  το κατάστημα STULE COMPANY  και το κατάστημα AMALIA JEWELS για τα πολύ όμορφα δώρα που προσέφεραν.

Υπόσχεση όλων να αγωνισθούν ενωμένοι για μια αυτοδύναμη   Νέας Δημοκρατία, για μια αυτοδύναμη Ελλάδα  με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη!