Μητσοτάκης: Στοχεύουμε στην επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου στη Ρόδο

132

Τη δέσμευση ότι η επόμενη χρονιά «θα μας βρει ακόμα πιο έτοιμους για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών», έδωσε από τη Ρόδο ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, τονίζοντας πως θα γίνει ό,τι είναι απαραίτητο ώστε να αποκατασταθούν το συντομότερο οι επιπτώσεις στο φυσικό περιβάλλον του νησιού από την καταστροφική φωτιά του Ιουλίου.

Κατά τη διάρκεια σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στο Επιμελητήριο Δωδεκανήσου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε εκτενώς στην προσπάθεια που έγινε για την αντιμετώπιση της πυρκαγιάς και στις συντονισμένες ενέργειες που έχουν γίνει για να λυθούν τα μεγάλα προβλήματα που προέκυψαν.

Ο πρωθυπουργός ανέφερε ότι η κυβέρνηση στοχεύει στην επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου στη Ρόδο και «ήδη προς την κατεύθυνση αυτή υλοποιείται μεγάλη τουριστική καμπάνια».

Νωρίτερα, στο πλαίσιο της σύσκεψης, έγινε ενημέρωση για τις λύσεις που έχουν δρομολογηθεί, από τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Λευτέρη Αυγενάκη, από την υφυπουργό τουρισμού Ελενα Ράπτη, από τον υφυπουργό Κλιματικής Κρίσης Χρήστο Τριαντόπουλο καθώς και από τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών Θεόδωρο Λιβάνιο.