Είναι μια νέα ταινία που θα αρχίσει να προβάλεται στις 15 Νοεμβρίου και στην οποία πρωταγωνιστικό ρόλο παίζει μια ψηλή, νεαρά, πρώην εστεμμένη και δίμετρη από τη Ρόδο. Πρόκειται για την ταινία ΑΙΓΑΙΟ SOS.

Η δίμετρη Ροδίτισσα είναι η Ευαγγελία Συριοπουλου του “ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ”.

Το concept του Αιγαίο SOS

Βρισκόμαστε στο καλοκαίρι του 2018. Ελληνοτουρκικές φρεγάτες οργώνουν τη θάλασσα. Ένας μεγάλος σεισμός στο Αιγαίο φέρνει στην επιφάνεια μια βραχονησίδα σε αμφισβητούμενα χωρικά ύδατα. Έλληνες και Τούρκοι στέλνουν άμεσα στρατεύματα για να καταλάβουν το νησί. H κάθε διμοιρία καταλαμβάνει περίπου… από μισό. Τα αστεία αλλά και σοβαρά περιστατικά μεταξύ Ελλήνων και Τούρκων δεν αργούν να πάρουν διαστάσεις τσουνάμι. Πείνα, τρέλα, έρωτες και στρατιώτες διατεθειμένοι να αλληλοσκοτωθούν για χάρη μιας γυναίκας, σε μια μάχη που αναμένεται να είναι πολλών ρίχτερ.

Αιγαίο SOS 607

Αυτή είναι η υπόθεση της πρώτης μεγάλου μήκους του Πιέρρου Ανδρακάκου ο οποίος μετά από την σκηνοθεσία αρκετών τηλεοπτικών σειρών για την ελληνικη τηλεόραση, στρέφεται στο σινεμά με μια κωμωδία που στοχεύει στο μεγάλο κοινό στην συνταγή ταινιών όπως το «Λούφα και Παραλλαγή».

Αιγαίο SOS 607

Στο «Αιγαίο SOS» πρωταγωνιστούν οι Θοδωρής Αθερίδης, Πάνος Βλάχος, Ευαγγελία Συριοπούλου, Μιχάλης Λεβεντογιάννης και θα βγει στις αίθουσες στις 15 Νοεμβρίου του 2018 από την Odeon.

Δείτε το trailer της ταινίας

Η κωμωδία περιλαμβάνει και τραγούδια, ένα εκ των οποίων με την Ελένη Φουρέιρα:

Δείτε τώρα τις πρωταγωνίστριες της ταινίας. Πρώτα απ’ όλα, λόγω εντοπιότητας την Ευαγγελία Συριοπούλου.

Αντίπαλο δέος της Ελληνίδας και Ροδίτισσας, η 32χρονη Σέρβα και Μις Γιουκοσλαβία 2001 Nina Senicar που ζει μόνιμα στο Χόλιγουντ. Η Nina παίζει μια Τουρκάλα που δεν μπορεί να της αντισταθούν…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ AKOMH:   Νεκροταφείο σήμερα: Αυτή τη Ρόδο ονειρεύτηκαν για να μας ...πλασάρουν

ΟΙ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σκηνοθεσία: Πιέρρος Ανδρακάκος
Ηθοποιοί: Θοδωρής Αθερίδης, Πάνος Βλάχος, Ευαγγελία Συριοπούλου, Μιχάλης Λεβεντογιάννης, Κωνσταντίνος Μπιμπής, Nina Senicar, Νίκος Μίχας, Κωνσταντίνος Γεωργαλής, Σοφία Παυλίδου, Jerome Kaluta, Δήμητρα Κολλά, Κωνσταντίνος Μουταφτσής, Γιάννης Ζωγράφος, Κωνσταντίνος Αρνόκουρος, Fu Yin
Είδος: Κωμωδία, Περιπέτεια
Ημερομηνία Εξόδου: 15 Νοεμβρίου 2018

 638 total views,  2 views today