Μουσελής: Μόνη λύση στο πρόβλημα του ΚΥ Πάτμου η μετάθεση της γιατρού από το ΓΝΡ

184

Την κάλυψη της θέσης διοικητή του Νοσοκομείου της Καλύμνου που έχει μείνει κενή εδώ και δύο μήνες ζητά ο  Έπαρχος κ.Μανώλης Μουσελλής

«Εμείς εδώ στη Καλύμνο δεν έχουμε πρόβλημα υποστελέχωσης όμοιο με αυτό της Κω.  Πάντοτε υπάρχουν ελλείψεις σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό . Είμαστε σε μια αξιοπρεπή κατάσταση. Παραλάβαμε και εμείς κάποια πράγματα .Ανέβηκε ένα επιπεδο οι υπηρεσίες πρωτοβάθμιας φροντίδας. Το πρόβλημα μας είναι πως έχει μείνει κενή η θέση του διοικητή στο νοσοκομείο της Καλύμνου μετά την παραίτηση της κ. Κ Εμμανουήλ», δήλωσε στον Sky  ο κ.Μουσελής και πρόσθεσε πω ς έγινε ήδη η προκήρυξη της θέσης.

Πρόβλημα υπάρχει όπως τόνισε στο Κέντρο Υγείας της Πάτμου που έχει μείνει όπως  τόνισε με  μια γιατρό που υπερβάλει εαυτό για να καλύψει τις ανάγκες.

«Ήρθε δεύτερος γιατρός και αποσπάστηκε στη Λέρο. Υπάρχει πρόβλεψη η απόσπαση γιατρού από το νοσοκομείου της Ρόδου στην Πάτμο.Εμείς αυτό ζητήσαμε για να δοθεί λύση . Εκτιμούμε πως αυτό θα έλυνε τα προβλήματα . Αυτό έχουμε ζητήσει και από τους βουλευτές μας», είπε ο κ. Μουσελλής.

Ο έπαρχος της Καλύμνου αναφέρθηκε στην προσπάθεια ενίσχυσης των  δομών υγείας στα μικρά νησιά της περιοχής ευθύνης του.

Μίλησε  και για τον εξοπλισμό που εστάλη από το πρωθυπουργικό γραφείο στην Τέλενδο.