Μουτσάκης: Το ΠΑΣΟΚ πρέπει να δυναμώσει περισσότερο και να γίνει δεύτερη δύναμη!

62

Την ικανοποίηση του για το αποτέλεσμα που έφερε το ΠΑΣΟΚ, εξέφρασε μιλώντας στον Sky σήμερα ο πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής του κόμματος κ. Νίκος Μουτσάκης, ενώ ανήγγειλε πως πριν από τις εκλογές της 25ης Ιουνίου θα έρθει στη Ρόδο ο κ.Νίκος Ανδρουλάκης.

«Ο αγώνας συνεχίζεται, είμαστε εμφανώς ικανοποιημένου  γιατί  ο κόσμος εμπιστεύεται  το κόμμα και καταλαβαίνει πως το ΠΑΣΟΚ είναι η μοναδική δύναμη που μπορεί να αρθρώσει  πολιτικό λόγο.Αισιοδοξούμε πως οι αξίες του ΠΑΣΟΚ  είναι δυνατό πλέον  να φθάσουν  παντού», δήλωσε ο κ. Μουτσάκης.

Εμείς καταφέραμε και επισκεφθήκαμε τα περισσότερα χωριά . Στόχος τώρα να πάμε σε όλα τα νησιά του νομού  και τις κοινότητες της Ρόδου. Εντός των επόμενων ημερών και πριν από τις κάλπες της 25ης Ιουνίου, θα έρθει στη Ρόδο ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ. Νίκος Ανδρουλάκης.

«Μέχρι το τέλος της εβδομάδας, θα συνεδριάσει η Νομαρχιακή Επιτροπή του κόμματος  για να γίνει εκτίμηση των αποτελεσμάτων  των εκλογών που τελείωσαν και αυτών που έρχονται και θα ληφθούν αποφάσεις. Με χαροποιεί, ότι ενώ δεν είχαμε βουλευτή ο ορθός  πολιτικός λόγος των στελεχών μας ανέδειξαν ξανά ψηλά  στη συνείδηση του κόσμου. Στόχος μας να είμαστε  δεύτερο κόμμα και βέβαια να διατηρήσουμε την έδρα μας που δεν έχουμε χάσει όπως διαδόθηκε», είπε ο κ. Μουτσάκης.