Μπαράκας : Θα πορευθούμε στις εκλογές με ειλικρίνεια. Θα είμαστε πάντα δίπλα στους νησιώτες

74

Το στίγμα της πορείας που θα ακολουθηθεί από εδώ και  πέρα από το ΜέΡΑ 25 έδωσε με αφορμή την ανακοίνωση του ψηφοδελτίου, ο υποψήφιος βουλευτής και μέλος της πολιτικής γραμματείας κ. Θανάσης Μπαράκας.

«Θα ακολουθήσουμε  σταθερή πορεία, όπως έχουμε κάνει μέχρι τώρα   με παρεμβάσεις για όλα τα τοπικά ζητήματα.Θα βγούμε  στην  κοινωνία όπως κάναμε τα τελευταία δύο χρόνια, για  να ενημερώσουμε  για την κατάσταση αναδεικνύοντας  εναλλακτικές λύσεις.  Το ΜέΡΑ 25 δεν είναι στη Βουλή, για να κάνει αντιπολίτευση. Έχει κυβερνητικό πρόγραμμα 100 ημερών που ανακοινώθηκε», δήλωσε ο κ. Μπαράκας που αναφέρθηκε και στις συνεργασίες του κόμματος όπως αυτή με τη Λαϊκή Ενότητα.

Στις 24  Απριλίου  θα έρθει στη Ρόδο, όπως είπε ο κ.Μπαράκας  ο Γενικός Γραμματέας της ΛΑΕ  κ. Δημήτρης Στρατούλης που θα παρουσιάσει το βιβλίο του και  θα κάνει περιοδεία .

Αναμένεται και η επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας κ. Σοφία Σακοράφα.

«Θα συνεχίσουμε με ειλικρίνεια. Θα είμαστε  δίπλα στους νησιώτες. Σε ότι αφορά την υποψηφιότητα μου είναι κάτι, που μου  δίνει δύναμη να συνεχίσω ανεξαρτήτως αποτελέσματος και να είμαι  παρόν και στην επόμενη κοινοβουλευτική θητεία, να  αναδεικνύω τα προβλήματα και να λέω τα πράγματα με το όνομα τους. Θα συνεχίσω με τους ίδιους ρυθμούς και  πιο δυναμικά», είπε ο κ. Μπαράκας.

Σε ερώτηση για το περιβάλλον  και τις παρεμβάσεις που έχει κάνει το κόμμα ο κ. Μπαράκας αναφέρθηκε στην εξέλιξη της  υπόθεσης σε ότι αφορά την μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε  και τόνισε:

«Ήμουν στη γραμματεία της Εισαγγελίας, ενημερώθηκα  πως η μηνυτήρια αναφορά  που κατέθεσε το ΜέΡΑ 25  είναι στα χέρια της Εισαγγελέως. Μαζεύουμε υλικό και από πολλές δημοσιεύσεις από μέσα που αναδεικνύουν την παραβατικότητα. Ελπίζω σύντομα  μετά  το Πάσχα να κληθώ να καταθέσω και να δώσω έξτρα πολλά στοιχεία τα οποία  έχουμε συγκεντρώσει  για τη μηνυτήρια αναφορά. Να παρέμβει και στη Ρόδο η κυβέρνηση όπως έκανε στη Μύκονο. Εμείς  θα γίνουμε πολλοί πιεστικοί . Στην παραλία της  Αγίας Αγάθης βάζουν ομπρελοκαθίσματα και κανείς δεν βάζει φρένο στην καταπάτηση. Είναι ορατός ο κίνδυνος  μια εταιρεία ένας άνθρωπος  να πάρει το σύνολο των παραλιών του νησιού μας».