Μπαράκας: Στην Εισαγγελία πλέον όλα τα στοιχεία για τις κατασκευές στις παραλίες

165

Στην Εισαγγελία ετοιμάζεται να καταθέσει πλήρη φάκελο με τις ερωτήσεις που έχουν κατατεθεί στη Βουλή  και τις απαντήσεις που έχει λάβει για τις αυθαίρετες κατασκευές στις παραλίες το ΜέΡΑ 25 όπως δήλωσε στον Sky το μέλος της πολιτικής γραμματείας του κόμματος Θανάσης Μπαράκας

«Θα πάμε μέσα στην επόμενη εβδομάδα  τον πλήρη φάκελο με όλες τις ερωτήσεις και όλες τις απαντήσεις που έχουμε λάβει από τα συναρμόδια υπουργεία για τις κατασκευές στις παραλίες .Υπάρχει ένας αθέμιτος ανταγωνισμός όλα αυτά θα πρέπει να απαντηθούν από έρευνα που θα αναγκαστεί να ξεκινήσει η εισαγγελία Ρόδου», δήλωσε  ο κ. Μπαράκας με αφορμή και τη συζήτηση που θα γίνει στην συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής την επόμενη εβδομάδα.

«Θέλουμε να δούμε πως κάποιοι εισπράττουν τόσα χρήματα  από τις κατασκευές που έχουν κάνει στις παραλίες», είπε ο κ. Μπαράκας.

Την ανάγκη έρευνας όπως είπε ο κ. Μπαράκας δείχνουν οι απαντήσεις των αρμοδίων υπουργείων.

Αναφέρθηκε ο κ. Μπαράκας επίσης και στο πρόβλημα της υποστελέχωσης του νοσοκομείου της Ρόδου που έχει αναδείξει πολλές φορές το ΜεΡΑ 25.

” Έχουν κατατεθεί πάνω από 300 ερωτήσεις και απαντήσεις δεν έχουν δοθεί. Οι κυβερνητικοί βουλευτές να απαιτήσουν τη στελέχωση του νοσοκομείου Ρόδου”, είπε ο κ.Μπαράκας.

Να σημειωθεί πως μεγάλη παρέμβαση έχει κάνει τελευταία ο βουλευτής της ΝΔ Μάνος Κόνσολας.