Νέος κύκλος αντιπαράθεσης της Περιφερειακής αρχής και της μειοψηφίας με επίκεντρο την οικονομική κρίση και τα ποσά που άλλες περιφέρειες έχουν εξασφαλίσει για να βοηθήσουν μικρές επιχειρήσεις των περιοχών τους, προέκυψε έπειτα από ανακοίνωση της Συμμαχίας για το Νότιο Αιγαίο.

Ακολούθησε η απάντηση με προσβλητικούς χαρακτηρισμούς από το Γραφείο Τύπου στον επικεφαλής της παράταξης, με το σαφή υπαινιγμό κατά του κ. Κουνάκη, ότι ο κ. Γλυνός δεν κρατήθηκε να μην ενδώσει στον… κουνακισμό.

Αιτία της αντιπαράθεσης η παρέμβαση της μείζονος αντιπολίτευσης στο Περιφερειακό Συμβούλιο που έκανε λόγο για το ότι δεν υπάρχουν στοιχεία που να δείχνουν τα αποτελέσματα των προσπαθειών της Περιφέρειας, την ώρα  που στην Περιφέρεια Αττικής έγινε άντληση 200 εκατομμυρίων ευρώ, στην Κεντρική Μακεδονία 150 εκατομμύρια ευρώ,  στην Περιφέρεια Θεσσαλίας 160 εκατομμύρια και στην Περιφέρεια Κρήτης 50 εκατομμύρια ευρώ.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΝΩΛΗ ΓΛΥΝΟΥ

Με αφορμή τις νέες ανακοινώσεις της ΠΝΑΙ, ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Περιφερειακού Συμβουλίου Μανώλης Γλυνός μιλώντας στον sky τόνισε ότι θα πρέπει να σταματήσει ο κατήφορος που χαρακτηρίζει το Γραφείο Τύπου της Περιφέρειας, που με την ανοχή του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, εκδίδει κατάπτυστα τρολ ως απαντήσεις σε όποιον τολμάει να εκφράζει διαφορετική άποψη.

«Πώς επιτρέπει ο Περιφερειάρχης μέσα από το επίσημο Γραφείο Τύπου και με το εθνόσημο να εκδίδονται αυτές οι κατάπτυστες απαντήσεις-τρολ και να επέρχεται τέτοια λάσπη; Πρέπει να σταματήσει αυτή η κατηφόρα. Εμείς δε θα σταματήσουμε. Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε για το καλό των νησιωτών», επισήμανε σχετικά.

 1,672 total views,  2 views today