Μ. Γλυνός: Να αναθεωρήσει τη διαφημιστική της καμπάνια η ΠΝΑΙ !

646

Την αναθεώρηση της διαφημιστικής καμπάνιας στην οποία έχει προβεί οη Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου ζήτησε μιλώντας στον Sky σήμερα ο επικεφαλής της παράταξης Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου κ. Μανώλης Γλυνός .

Αφορμή για το σχόλιο αυτό είναι όπως τόνισε ο κ. Μανώλης Γλυνός  είναι η αύξηση των κρουσμάτων.

Να σημειωθεί πως τον τελευταίο μήνα τα κρούσματα στη Ρόδο ειδικά έχουν αυξηθεί κατακόρυφα γεγονός που έχει δημιουργήσει ανησυχία.

Χρειάζεται να πεισθεί όπως τόνισε ο κ. Γλυνός ο κόσμος, για να κάνει το εμβόλιο και να κτισθεί το πολυπόθητο τοίχος ανοσίας.

Πρέπει επίσης να αξιοποιηθούν όπως τόνισε ο επικεφαλής της Συμμαχίας Νοτίου Αιγαίου οι επιστημονικοί φορείς.

«Οι επιστημονικοί φορείς δηλαδή οι γιατροί που είναι κοντά στον κόσμο πρέπει να αξιοποιηθούν για να πεισθούν οι πολίτες να κάνουν το εμβόλιο», είπε ο κ. Γλυνός.

Σε ότι αφορά την επένδυση στη Γλύστρα ο κ. Γλυνός τόνισε πως θα πρέπει να εφαρμοσθεί η νομοθεσία και να γίνουν οι δέουσες ενέργειες στη στιγμή που έχουν ενημερωθεί για το θέμα όλες οι αρμόδιες  υπηρεσίες και η Κτηματική Υπηρεσία του Δημοσίου και η Διεύθυνση Δασών και η Αρχαιολογική Υπηρεσία.

Η υποψηφιότητα για το Δήμο Ρόδου

Ο κ. Γλυνός αναφέρθηκε και στο θέμα της υποψηφιότητας του για το Δήμο Ρόδου

«Δεν έχω αποφασίσει  ακόμη .Είναι νωρίς ακόμη για κάτι τέτοιο. Θα ενισχύσουμε την αντιπολίτευση μας τα επόμενα δύο χρόνια», υπογράμμισε ο κ. Γλυνός.

Σε ερώτηση αν θα προβεί και σε ανακοινώσεις για τη διεκδίκηση του δήμου Ρόδου και αν έχει κάνει κάποια συμμαχία ο κ. Γλυνός είπε:

” Δεν έχω να κρύψω κάτι ούτε θα πω μισά λόγια. Δεν έχω λάβει απόφαση για το τι θα κάνω. Είναι πάρα πολύ νωρίς. Θα χρειαστούν χρόνος.  Υπάρχουν  άνθρωποι που εκφράζουν αγωνία για το αύριο του τόπου και παροτρύνουν για κάτι .Αυτά λίγο ενδιαφέρουν τον κόσμο σε μια εποχή που τα προβλήματα είναι μεγάλα σε όλα τα επίπεδα στα υγειονομικά στα του β βαθμού αυτοδιοίκησης. Υπάρχει ενδιαφέρον από τον κόσμο για το αύριο. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να εντείνω την αντιπολίτευση μου. Την οριστική απόφαση θα την λάβω εγώ”.

Άστοχη η καμπάνια τους

Σε ότι αφορά το υγειονομικό θέμα στο βαθμό που έχει την ευθύνη η ΠΝΑΙ ο κ. Γλυνός τόνισε πως  έχουν γίνει αστοχίες για τις οποίες πρέπει να γίνουν διορθωτικές κινήσεις.

“Ας κάνουν μια αναθεώρηση στην προβολή για τον εμβολιασμό τους. Η καμπάνια που κάνουν είναι άστοχη. Έχουμε δει τι έχει γίνει σε άλλες περιοχές. Να αξιοποιήσουν τους επιστήμονες. Αυτούς να παρουσιάζουν σε φωτογραφίες και σπότ και όχι θάλασσες και λιμανάκια. Για να καταλάβει και ο κόσμος. Φοβάμαι όμως ότι επειδή το λέμε εμείς δεν θα γίνει κάτι. Ξοδεύονται χρήματα και η καμπάνια δεν πιάνει τόπο”, τόνισε ο κ. Γλυνός.

Απευθείας αναθέσεις σε δικηγορικά γραφεία για τον ΦΟΔΣΑ

Ο κ. Γλυνός αναφέρθηκε και στις απευθείας αναθέσεις που γίνονται σε δικηγορικά γραφεία για τον ΦΟΔΣΑ. Μια πρώτη εκτίμηση που κάναμε είναι πως έχουν δοθεί 70.000 ευρώ  είπε.