Η διοίκηση του Α.Σ. Ρόδος ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή των ακαδημιών Βασίλη Σπέρτο, τον οποίο και ευχαριστεί για την προσφορά του.

Ταυτόχρονα, ανακοινώνει την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας Κ 12 από τον διπλωματούχο προπονητή UEFA A’ Γιάννη Χατζηπέτρο και της ομάδας Κ 14 από τον διπλωματούχο προπονητή UEFA B’ Αντώνη Παπαβασιλείου, ευχόμενη να πετύχουν στην ευαίσθητη και άκρως σημαντική αποστολή τους, στο πλαίσιο των αρχών και της φιλοσοφίας που διέπουν τον σύλλογο.

Η βούληση της διοίκησης του Α.Σ. Ρόδος να προσφέρει στα παιδιά των ακαδημιών ένα σταθερό, υγιές και άρτια οργανωμένο περιβάλλον, το οποίο θα εμπνέει σιγουριά τόσο σε αυτά, όσο και στους γονείς τους, είναι αδιαπραγμάτευτη και προς αυτή την κατεύθυνση θα συνεχίσει να εργάζεται, αντιμετωπίζοντας με αποφασιστικότητα τα όποια προβλήματα προκύπτουν στην καθημερινότητα, είτε αφορούν σε πρόσωπα, είτε σε καταστάσεις.

Η συνεργασία με καταρτισμένους προπονητές-παιδαγωγούς και η συνεχής επιμόρφωσή τους παραμένει βασική προτεραιότητα, ενώ υπακούοντας στις ανάγκες της εποχής και ακολουθώντας τη συνεχή εξέλιξη του αθλήματος, ο σύλλογος θα ανακοινώσει σύντομα την πρόσληψη παιδοψυχολόγου.

 208 total views,  2 views today