Με το μοντέλο από την ιδιωτική του εταιρεία ΚΑΡΤΕΣ – ΚΑΡΤΕΣ που φαίνεται με αυτό την οδήγησε σε μεγάλες δόξες, ο κ. Χατζημάρκος έφτασε τώρα στο απίστευτο πόρισμα να εισηγείται την έκδοση χρεωστικών καρτών από την ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ της περιφέρειας για τα GOLDEN BOYS που υπακούνε στις ορέξεις του!

Το απίστευτο είναι σε εξέλιξη και κατά τις πληροφορίες, η Αναπτυξιακή Εταιρεία της περιφέρειας θα εκδώσει χρεωστικές κάρτες επ’ ονόματι των μελών της διοίκησης της και ειδικότερα σε αυτά που ουσιαστικά θα έχουν λόγο να ξοδεύουν: Ανεξέλεγκτα, χωρίς κρίση και χωρίς έγκριση, αυτά τα μέλη που ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας θα πει ΝΑΙ, θα μπορούν να έχουν την χρυσή κάρτα των χρυσών παιδιών, ξοδεύοντας ανεξέλεγκτα και χωρίς μέτρο.

Την τρελή απόφαση πήρε ο περιφερειάρχης και αύριο θα πάρει η διοίκηση της Αναπτυξιακής την οποία δημοσιεύουμε για τα δικά σας συμπεράσματα και φυσικά  χωρίς …άλλους λογαριασμούς!

Ο κ. Χατζημάρκος δεν λογαριάζει πως η εταιρεία είναι της αυτοδιοίκησης, ελέγχεται από τον λαό με την ψήφο του και περισσότερο δεν μπορεί να αναλώνει χρήμα χωρίς δικαιολογία και αποφάσεις συλλογικών οργάνων…

Φυσικά με τις μεθόδους αυτές ο κ. Χατζημάρκος μπορεί να ξεπερνά το δημόσιο λογιστικό: Ας μην προσπαθήσει να δικαιολογηθεί με τις γνωστές μεθόδους του διαβόητου γραφείου  τύπου, ας απαντήσει στην πατέντα, με ουσία (αν μπορεί να βρει)!

 1,844 total views,  6 views today