Μετά το αλαλούμ που έγινε με την πτήση που προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο της Ρόδου από Στοκχόλμη, σύμφωνα με πληροφορίες, την επόμενη εβδομάδα 09/07/2020 είναι προγραμματισμένη να έρθει στη Ρόδο μία ακόμη πτήση στο νησί, με το ίδιο χαρακτηριστικό BLX463 από τη σουηδική πρωτεύουσα, την ίδια ώρα, στις 13:30.

Η κυβέρνηση συνεχίζει να σφυρίζει αδιάφορα λέγοντας ότι η Σουηδία είναι ακόμα κλειστή και ότι μόνο με ειδική άδεια ήρθε η πρώτη πτήση από Σουηδία όπως και η επόμενη την ερχόμενη εβδομάδα.

Υπενθυμίζεται ότι η πτήση τσάρτερ που έφτασε από την «απαγορευμένη» για απευθείας πτήσεις προς την ΕλλάδαΣουηδία, δημιούργησε αναστάτωση στο νησί της Ρόδου.

Μάλιστα σύμφωνα με τον υπουργό Τουρισμού, Χάρη Θεοχάρη, θα μετέβαινε αεροσκάφος, το οποίο θα έφτανε στη χώρα μας με ειδική άδεια, καθώς επρόκειτο για πτήση μάρκετινγκ, στο πλαίσιο διαφήμισης και προώθησης του ελληνικού τουριστικού προϊόντος. Αντ’ αυτού όμως, όπως προέκυψε, στην πτήση δεν υπήρχαν ούτε δημοσιογράφοι, ούτε τα στελέχη που θα έρχονταν στην Ελλάδα για να προωθήσουν τη χώρα, παρά υπήρχαν χαρούμενες οικογένειες τουριστών που θα απολάμβαναν το ελληνικό καλοκαίρι!

 2,087 total views,  2 views today