Νίκος Γερονικόλας: Ο καιρός μεταβάλλεται ανησυχητικά και δεν βλέπω κανενός το αυτί να ιδρώνει…

141

Στο θέμα των προβλημάτων που έφεραν  οι βροχοπτώσεις  στο αεροδρόμιο της Ρόδου αλλά κυρίως στην κλιματική αλλαγή αναφέρεται σε ανάρτηση του στα  μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο ανεξάρτητος περιφερειακός σύμβουλος κ. Νίκος Γερονικόλας.

Όπως τονίζει το πιο ανησυχητικό βρίσκεται στη μεταβολή του καιρού. «Ήδη, οι περισσότερες μέρες του Μαΐου έχουν περάσει με βροχές, γεγονός που δυσαρεστεί τους επισκέπτες μας. Αυτοί οι επισκέπτες είναι η δύναμη της οικονομίας μας, είναι το καύσιμο στα οχήματα, η ρευστότητα στις επιχειρήσεις, είναι ο μισθός στο τέλος του μήνα», υπογραμμίζει ο κ. Γερονικόλας.

“Ο καιρός μεταβάλλεται ανησυχητικά και δεν βλέπω κανενός το αυτί να ιδρώνει, ούτε και να θέτει θέμα συζήτησης για την προσέγγιση της μεγάλης αλλαγής που έρχεται για την τουριστική μας βιομηχανία”, αναφέρει .

Αναλυτικά η ανάρτηση του είναι η ακόλουθη:

Δεν είναι η γελοιοποίηση του τόπου μας το πιο ανησυχητικό της εικόνας με τους απλωμένους κουβάδες να μαζεύουν το νερό της βροχής στο αεροδρόμιο της Ρόδου. Ούτε καν τα σκωπτικά σχόλια περί «λάμψης της ναυαρχίδας του Ελληνικού τουρισμού».

Για το κάθε ένα από αυτά τα προβλήματα, για τη διάτρητη ταράτσα του αεροδρομίου, για τους πλημμυρισμένους δρόμους στο Μάη μήνα, υπάρχουν υπεύθυνοι και αυτοί θα λογοδοτήσουν. Ασφαλώς, δεν θα τιμωρηθούν, διότι είναι τέτοια η πολυδιάσπαση των αρμοδιοτήτων και η ανοργανωσιά των Αρχών, από τα νύχια μέχρι την κορυφή, οπότε και κανένας δεν πρόκειται να παραδεχτεί την ευθύνη του.

Όμως, το πιο ανησυχητικό βρίσκεται στη μεταβολή του καιρού. Ήδη, οι περισσότερες μέρες του Μαΐου έχουν περάσει με βροχές, γεγονός που δυσαρεστεί τους επισκέπτες μας. Αυτοί οι επισκέπτες είναι η δύναμη της οικονομίας μας, είναι το καύσιμο στα οχήματα, η ρευστότητα στις επιχειρήσεις, είναι ο μισθός στο τέλος του μήνα.

Ο καιρός μεταβάλλεται ανησυχητικά και δεν βλέπω κανενός το αυτί να ιδρώνει, ούτε και να θέτει θέμα συζήτησης για την προσέγγιση της μεγάλης αλλαγής που έρχεται για την τουριστική μας βιομηχανία.