Νίκος Κολιού: Η πολύ μαγκιά βλάπτει , θα πάμε μέχρι τέλους!

214

Δεν  έχει δοθεί λύση στο πρόβλημα με την υδροδότηση καλλιεργειών  στην περιοχή των Κολυμπίων όπως κατήγγειλε στον sky ο κ. Νίκος Κολιού.

Εκφράζοντας την οργή του τα είπε έξω από τα δόντια για τους αυτοδιοικητικούς γιατί  η κατάσταση είναι στάσιμη και λύση παρά τις συνεχείς παρεμβάσεις που κάνει.

«Δεν υπάρχει νερό και πρέπει να μπουν όλα στη θέση τους επιτέλους»,  τόνισε

Ο κ. Κολιού υπογράμμισε πως είναι 4 Μαίου και ακόμη δεν έχουν προσληφθεί υδρονομείς από τη ΔΕΥΑΡ.

Αναρωτήθηκε ακόμη γιατί οι αντιδήμαρχοι Αφάντου και Αρχαγγέλου δεν δίνουν λύσεις στο πρόβλημα.

«Γιατί δεν δίνουν λύσεις  οι αντιδήμαρχοι Αφάντου και Αρχαγγέλου  για να υπάρχει νερό στις καλλιέργειες στα Κολύμπια», είπε

Σημείωσε πως από τη  ΔΕΥΑΡ έχουν γίνει κάποιες παρεμβάσεις στις Επτά Πηγές  αλλά το ρυάκι προς Κολύμπια είναι μπαζωμένο.

«To νερό τρέχει στον ποταμό Λουτάνη και φθάνει στη θάλασσα. Ο προηγούμενος πρόεδρος της ΔΕΥΑΡ δεν  έκανε τίποτε απολύτως από πέρσι μέχρι φέτος. Σαν να θέλει να μας εκδικηθεί. Δεν έχει επισκευάσει το ιταλικό κανάλι και τα αυλάκια είναι βουλωμένα . Το κόστος του έργου  δεν είναι μεγάλο κατά τη δική μου εκτίμηση. Ακόμη δεν έχουν προσλάβει υδρονομείς. Είναι μια δραματική κατάσταση. Έχουμε δέντρα οπωροφόρα που θέλουν νερό για να βγάλουν φρούτα», τόνισε

Ο κ.Νίκος Κολιού αναφέρθηκε με ιδιαίτερα θετικά σχόλια για το γεγονός ότι ο Sky έχει  από το έτος ιδρύσεως του,  ανοικτά τα μικρόφωνα του για εκείνους που προβλήματα  και αναζητούν λύσεις.

Μίλησε για κάποιους που τους χαρακτήρισε ψευτόμαγκες ενώ χρησιμοποίησε και άλλη λέξη πιο βαριά θέλοντας να εκφράσει την οργή του.

Και αυτό που είπε για τον Sky  ενόχλησε κάποιους που βιάστηκαν να γράψουν, πριν καν αναρτηθεί το θέμα στον ιστότοπο του σταθμού.

« Ευτυχώς που υπάρχουν μέσα με πρώτο τον Sky στον οποίο μπορούμε να βγούμε να μιλήσουμε. Στα  υπόλοιπα  έχουμε κόκκινη κάρτα. Αυτοί που ψηφίζονται από τους πολίτες είναι υποχρεωμένοι  να κάνουν κάτι. Διαφορετικά υπάρχουν τα ελεύθερα αδέσμευτα ραδιόφωνα ή ο τύπος όπου μπορούν οι πολίτες να πουν τα προβλήματα και να διαμαρτυρηθούν. Ξέρω πως τα ΜΜΕ είναι  μια από τις τέσσερις εξουσίες.  Αν κάποιοι δεν θέλουν να ακουστούν τα προβλήματα και δημιουργούν έχθρες είναι άξιοι της μοίρας τους. Τα μέσα ενημέρωσης επιτελούν λειτούργημα. Τι έκανε ο προηγούμενος πρόεδρος της ΔΕΥΑΡ για το νερό προς τα Κολύμπια; Γιατί δεν κάνει τώρα κάτι που είναι αντιδήμαρχος; Είστε ο μόνος στον οποίο μπορεί κανείς να πει κάτι το  πρόβλημα του και πρέπει να δώσετε μάχη. Αυτοί που βάζουν τα γκρι κοστούμια δεν κάνουν κάτι.  Περιμένουν νεύμα από τον αρχηγό τους .Αυτή είναι η Τοπική Αυτοδιοίκηση;   Γιατί δεν ασχολείται ο κ. Πατσάης ; Γιατί δεν δίνει λύση ο κ. Διμέλης; Υπάρχουν πολλοί Αρχαγγελίτες που έχουν χωράφια στα Κολύμπια», είπε ο κ. Κολιού και πρόσθεσε πως μέχρι τώρα περίμενε να δει αν θα γίνονταν κάτι από τη ΔΕΥΑΡ.

«Ελάχιστες παρεμβάσεις έχουν γίνει από τη ΔΕΥΑΡ στις Επτά Πηγές. Θα προσπαθήσω να συναντήσω το νέο πρόεδρο της επιχείρησης. Αν με δεχθεί καλώς. Αλλά όσοι  χρησιμοποιούν ως μέσο μεταφορά το … καλάμι δεν πιάνονται», είπε.

Ο Sky ζήτησε από τον κ. Καμπούρη να μιλήσει για το πρόβλημα αλλά εκείνος είπε να δοθεί το κινητό του από το σταθμό στον κ. Κολιού για να γίνει η επικοινωνία.

«Θα παρακαλάμε δηλαδή για να δοθεί λύση; Που είναι ο προγραμματισμός τους τελικά;» απάντησε μετά από αυτό ο κ. Κολιού.

Με αφορμή τις ανακοινώσεις στις οποίες είχε προβεί ο προηγούμενος πρόεδρος της ΔΕΥΑΡ  τόνισε πως παρά τις εξαγγελίες τίποτε δεν έγινε.

«Ξέρουν πως είναι να ζει κανείς σε διώροφο σπίτι με τη ροή του νερού στο ελάχιστο;», σημείωσε.

Κριτική άσκησε ο κ. Κολιού και στην περιφερειακή αρχή.

«Άκουσα πως δεν κάνει έργο γιατί έχει θυμώσει με την περιοχή μας», είπε.

«Η ΤΑ στη περιοχή μας δεν σέβεται  τους πολίτες και αδιαφορεί    για τα προβλήματα τους», τόνισε.

“Όποιος νομίζει πως θίγεται από αυτά που λέω να μου κάνει μήνυση όπως έχω κάνει και εγώ σε όσους εμπλέκονται στο πρόβλημα μου. Δεν θα χαριστώ σε κανένα. Θα τους πάω και εγώ μέχρι τέλους γιατί η πολύ μαγκιά βλάπτει”, είπε.