Να ψηφίσουν άκυρο ή λευκό στις εκλογές προέτρεψε τους πολίτες στο δεύτερο γύρο των εκλογών για το Δήμο Ρόδου, ο επικεφαλής της παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση» κ. Τάκης Πότσος.

«Εμείς θέλησαμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που ήταν μαζί μας και μας τίμησε στις εκλογές στο Δήμο Ρόδο. Πιστεύουμε όμως ότι ο συσχετισμός δύναμης στο Δήμο παραμένει αρνητικός για τα συμφέροντα του κόσμου. Εμείς δηλώνουμε πως θα συνεχίσουμε να παλεύουμε για την ανάδειξη των καθημερινών προβλημάτων και να διεκδικήσουμε αυτά που ανήκουν στους πολίτες.Θέλω να αναφέρω ότι τώρα θα έχουμε δύο έδρες πλέον στο δημοτικό συμβούλιο. Θα δώσουμε τη μάχη με καλύτερες συνθήκες», δήλωσε ο κ. Τάκης Πότσος.

Ο επικεφαλής της παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση» τόνισε πως οι πολίτες τώρα θα πρέπει να κάνουν ένα βήμα μπροστά και στις εθνικές εκλογές να ψηφίσουν το ΚΚΕ.

«Εμείς καλούμε τον κόσμο να κάνει το βήμα. Οι συνθήκες που διεξήχθησαν οι εκλογές ήταν δύσκολες. Προσπαθούμε να διαμορφώσουμε το πολιτικό κριτήριο του κόσμου που πιέστηκε να επιλέξει πρόσωπα συγγενείς και φίλους. Εμείς τους ζητάμε να κάνουν ένα βήμα μπροστά και να ψηφίσουν το ΚΚΕ στις εθνικές εκλογές», τόνισε.
Σε ερώτηση σχετικά με τον συνδυασμό που θα στηριχθεί από το ΚΚΕ στις δημοτικές εκλογές ο κ. Πότσος δήλωσε:

«Εμείς και στο Debate είπαμε πως μπορεί στο δημοτικό συμβούλιο να μετείχαν πέντε παρατάξεις αλλά οι πολιτικές γραμμές ήταν δύο. Δεν υπάρχει λόγος να επιλεγεί ο ένας ή ο άλλος από τους δύο μονομάχους γιατί και οι δύο εκφράζουν την ίδια πολιτική . Εμείς τους λέμε να ψηφίσουν είτε άκυρο ή λευκό».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ AKOMH:   Τι θα ισχύει με τις πτήσεις από το εξωτερικό έως 30 Σεπτεμβρίου

Όσο για το αν η επιλογή αυτή οδηγεί σε αδιέξοδο ο κ. Πότσος τόνισε:

«Είναι δεδομένο ότι θα εκλεγεί ο ένας από τους δύο. Γιατί να μπει ο κόσμος να μπει στη λογική της επιλογής. Αυτό είναι ταξική επιλογή και δεν οδηγεί σε αδιέξοδο είναι η διέξοδος στην πολιτική που εκφράζεται από τους δύο μονομάχους», είπε ο κ. Πότσος.

 174 total views,  2 views today