Νικητιάδης : Στόχος μας το ΠΑΣΟΚ να γίνει δεύτερη πολιτική δύναμη σε όλη τη χώρα !

88

Στο  στόχο των εκλογών της 25ης Ιουνίου που είναι το ΠΑΣΟΚ να γίνει αξιωματική αντιπολίτευση αναφέρθηκε μιλώντας στον Sky σήμερα ο βουλευτής του κόμματος   κ .Νικητιάδης.

«Θεωρώ πως η τακτική που ακολουθήσαμε εμείς μας κράτησε όρθιους και μας έφερε στον πρώτο στόχο. Από εδώ και πέρα ανοίγει το παιχνίδι. Όιλοι καταλαβαίνουν τι σημαίνει ΣΥΡΙΖΑ.  Η χώρα χρειάζεται μια ισχυρή αντιπολίτευση», δήλωσε ο κ . Νικητιάδης

Σε ερώτηση σχετικά με το πώς κινείται δήλωσε:

«Κινούμε  όπως όλοι οι σύντροφοι και πολλοί  δημοκράτες πολίτες στην κατεύθυνση να δυναμώσουμε  ακόμη  περισσότερο το  ΠΑΣΟΚ  για να γίνει η   αξιωματική αντιπολίτευση που χρειάζεται η πατρίδα μας»

«Στα Δωδεκάνησα υπάρχει τεράστιο ενδιαφέρουν από το πολύ κόσμο.Πολλοι κεντρώοι πολίτες που δεν έχουν φόβο και  θέλουν να επανακάμψει  το  ΠΑΣΟΚ θα έρθουν κοντά μας για να γίνουμε δεύτερο κόμμα και στα Δωδεκάνησα και σε όλη τη χώρα», δήλωσε ο κ. Νικητιάδης.

Στόχος  μας υπογράμμισε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ είναι ο έλεγχος.

«Δεν νομίζω πως οι πολίτες είναι ικανοποιημένοι από τα προβλήματα στον τομέα της Υγείας από την μη επιστροφή των μειωμένων συντελεστών του ΦΠΑ το κόστος ζωής το κόστος στις μεταφορές και από την ακρίβεια που έχει  εκτιναχθεί στα ύψη και τους φέρνει σε απόγνωση»,τόνισε ο κ. Νικητιάδης.

«Συνεχίζουμε τον αγώνα για να αυξηθούν τα ποσοστά του ΠΑΣΟΚ . Θα συνεδριάσει η Νομαρχιακή Επιτροπή με διευρυμένη σύνθεση  και θα ανατεθούν καθήκοντα συγκριμένα. Θα δούμε σε ποια νησιά  δεν πήγαμε  καλά όσο θέλαμε και που υπάρχουν μεγάλα περιθώρια αύξησης των ψηφοφόρων μας .Υπάρχει μια απίστευτη προθυμία εκατοντάδων  στελεχών στο νομό  να δραστηριοποιηθούν και  διάθεση διαμόρφωσης ενός νικηφόρου κλίματος στην περιοχή . Σχεδιάζουμε στοχεύουμε και προχωράμε. Αυτό θα φέρει καρπούς», δήλωσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.