Νικητιάδης: Το ΠΑΣΟΚ θα γίνει ρυθμιστής των πολιτικών εξελίξεων

363
«Πολύ σύντομα το ΠΑΣΟΚ θα βρεθεί ρυθμιστής των εξελίξεων. Τα ποσοστά του κόμματος θα αυξάνονται καθημερινά. Θα έχουμε ένα κόμμα της αντιπολίτευσης που θα είναι εποικοδομητικό και   πολύ δυναμικό σε ότι δεν θα εκφράσει τα συμφέροντα του κόσμου και του λαού μας».

Αυτό δήλωσε στον Sky ο τέως υφυπουργός Τουρισμού και πρώην βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής κ. Γιώργος Νικητιάδης.

Σε ερώτηση αν τα ποσοστά του κόμματος ανέβουν σε βαθμό που θα το καταστήσουν κυβερνητικό ο κ Νικητιάδης είπε:

« Πολύ γρήγορα πιστεύω πως τα ποσοστά μας θα γίνουν διψήφια. Αυτό φαίνεται από την προσέλευση του κόσμου. Τόσος κόσμος έδειξε  ενδιαφέρον για τη νέα ηγεσία του κόσμος. Όλος αυτός ο κόσμος είμαι βέβαιος ότι θα αποτελέσει τη βάση πάνω στην οποία μπορούμε να στηριχθούμε για να βρεθούμε πολύ γρήγορα στην αξιωματική αντιπολίτευση και να ανοίξει η προοπτική ανάληψης κυβερνητικών ευθυνών».

Όσο για την προοπτική του κόμματος αν ο νέος πρόεδρος του αποτύχει ο κ. Νικητιάδης δήλωσε:

«Να ξεκινάμε θετικά και να βλέπουμε πως μπορούμε να προχωρήσουμε. Δεν πιστεύω ότι μπορεί να αποτύχει. Η φωνή του κόσμου έδωσε ισχυρή εντολή. Δεν βρίσκω κανένα απολύτως λόγο να αποτύχει η νέα προσπάθεια. Σε κάθε περίπτωση η δημοκρατία έχει πάντα τις ασφαλιστικές δικλείδες. Πάντα υπάρχει τρόπος το δίκαιο να επικρατεί και να γίνεται αυτό κατανοητό στους πολίτες. Και τα νησιά μας πρέπει  να πάρουν τη θέση που τους αξίζει  και να μην είναι περιθωριοποιημένα. Είμαι βέβαιος πως ξεκινάει μια νέα εποχή. Η ελπίδα γίνεται πίστη πως θα πάμε καλά από εδώ και στο εξής

Η γραπτή δήλωση του κ. Νικητιάδη

Μετά την ολοκλήρωση των διαδικασιών των εσωκομματικών εκλογών και την ανάδειξη του Ν. Ανδρουλάκη, ως νέο Πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής, ο τ. Υφυπουργός Πολιτισμού- Τουρισμού και π. Βουλευτής Δωδεκανήσου Γιώργος Νικητιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση :« Μια νέα εποχή ξεκινάει σήμερα για το ΠΑΣΟΚ και τη χώρα. Ο Νίκος Ανδρουλάκης, ο νέος Πρόεδρος μας, έλαβε ισχυρή εντολή όπως ο ίδιος άλλωστε ζήτησε προεκλογικώς, για ανανέωση του χώρου με ενότητα, δυναμισμό και διάθεση για δουλειά. Η μεγάλη προσέλευση και στον β΄ γύρο των εκλογών μας, έδειξε με καθαρότητα ότι η μεγάλη πλειοψηφία των συμπολιτών μας του κεντρώου χώρου, θέλουν ξανά το ΠΑΣΟΚ στο προσκήνιο. Αυτή την ελπίδα και αυτή την εντολή, δεν έχουμε ούτε το δικαίωμα, ούτε την πολυτέλεια να την διαψεύσουμε. Ο Ελληνικός λαός , θέλει ένα μεγάλο ΠΑΣΟΚ, ρυθμιστή των πολιτικών πραγμάτων, πρωταγωνιστή των εξελίξεων. Σε αυτό το πρόσταγμα, οφείλουμε και θα είμαστε όλοι παρόντες. Από σήμερα, μια νέα εποχή ξεκινάει για το ΠΑΣΟΚ και τη χώρα».