Στο γεγονός ότι η στοχοποίηση  του  απασχόλησε το περιφερειακό συμβούλιο αλλά και σε όσα έχουν γραφεί σε ανακοινώσεις της περιφερειακής αρχής  αναφέρθηκε μιλώντας στον Sky o περιφερειακός σύμβουλος κ. Νίκος Κανταρζής.

«Εμείς θα τους σταματήσουμε . Δεν θα εκλεγεί ξανά στις εκλογές ο περιφερειάρχης. Οι περισσότεροι σύμβουλοι του είναι σοβαροί και δεν μιλούν. Ομιλούν οι λίγοι. Όσο και  να με στοχοποιούν εγώ τόσο περισσότερο  θα ασχολούμαι με τα προβλήματα του τόπου μου, που είχε τη θλιβερή επέτειο του φονικού σεισμού του  2017 από τον οποίο έχουν μείνει ακόμη ανοικτές πληγές. Δεν θα ξεχάσω όσα δηλώθηκαν κατά την επίσκεψη της περιφερειακής αρχής με την υπουργό Πολιτισμού τότε. Τίποτε δεν έχει γίνει. Στο τέλος θα τον χαρακτηρίσουμε persona non grata », τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Κανταρζής.

«Έχουν τις δικές τους απόψεις και δεν αφήνουν  άλλο να έχουν διαφορετικές. Είναι αποτέλεσμα της πολιτικής κρίσης που διέπει τον τόπο», τόνισε.

Στο ζήτημα του Νίκου Κανταρζή αναφέρθηκε μιλώντας στον Sky o περιφερειακός σύμβουλος μέλος της παράταξης Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου κ.Μανώλης Σαρικάς.

«Η Ρόδος βράζει από τον κορονοιό κινδυνεύουμε να κλείσουμε και η περιφερειακή αρχή δεν κάνει  τίποτε», τόνισε ενώ άσκησε δριμεία κριτική στο γραφείο τύπου της ΠΝΑΙ.

Ο κ. Σαρικάς αναφέρθηκε και στην απόφαση του περιφερειακού συμβουλίου για την χωροθέτηση της ΑΕΚΚ.

«Ποιόν θέλουν να κοροϊδέψουν. Εμείς είμαστε υπέρ των ΑΕΚΚ. Το ζήτημα είναι η χωροθέτηση τους πρέπει να γίνεται με σωστό τρόπο ώστε να μην οχλούν. Επίσης πρέπει να γίνεται σεβαστή η γνώμη των τοπικών συμβουλίων και να καθοριστούν  βιομηχανικές ζώνες. Μέχρι τότε να χωροθετούνται σε σημεία που δεν θα οχλούν. Θέλησαν ουσιαστικά να αποποιηθούν των ευθυνών τους», δήλωσε ο κ. Σαρικάς.

 457 total views,  2 views today