Ξέσπασαν οι γονείς της Ελένης Τοπαλούδη στην έναρξη της δίκης στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών για  τον άγριο βιασμό και την δολοφονία της κόρης τους τον περασμένο Νοέμβριο στη Ρόδο. Η μητέρα της 21χρονης κατά την είσοδο των δύο κατηγορούμενων στο δικαστήριο φώναξε: «Δολοφόνοι, εγώ θα σας πάρω τη ζωή. Καταστρέψατε τη ζωή μας και τη ζωή του παιδιού μου και εγώ πρέπει να σας βλέπω. Δολοφόνοι!».

Λίγο αργότερα ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη γύρισε προς τους κατηγορούμενους και είπε «Δεν ντρέπεστε λίγο για ποια συναίνεση μιλάτε; Με το μαχαίρι στο λαιμό τη βιάσατε. Αν δεν ήταν η Ελένη θα ήταν κάποιο άλλο κορίτσι».

Στο δικαστήριο βρέθηκε και η Μάγδα Φύσσα, μητέρα του Παύλου Φύσσα που δολοφονήθηκε από τον Γ. Ρουπακιά. Η Μάγδα Φύσσα χαιρέτισε τους γονείς της αδικοχαμένης Ελένης Τοπαλούδη.
Αρνούνται οι κατηγορούμενοι

Μέσω του συνηγόρου του ο νεαρός Ροδίτης, που κατηγορείται για την δολοφονία, δήλωσε ότι αποδέχεται μόνο την απλή συνδρομή.

Από την πλευρά του, ο συγκατηγορούμενος του Αλβανικής καταγωγής, αρνήθηκε το σύνολο των κατηγοριών.

Λαμβάνοντας το λόγο ο δικηγόρος της οικογένειας Τοπαλούδη, Αλέξης Κούγιας χαρακτήρισε προκλητική την άρνηση των κατηγορουμένων. Ο κ. Κούγιας μίλησε για θηριωδία και στυγνό έγκλημα το οποίο , όπως είπε, τέλεσαν και οι δυο κατηγορούμενοι ώστε το θύμα να μην τους καταγγείλει για τον ομαδικό βιασμό.

Πηγή:skai.gr

 178 total views,  2 views today