Αυστηρή προειδοποίηση  σε πολλούς αποδέκτες ακόμη και εντός της ΝΔ  ώστε να μην απαξιώνουν το έργο όσων είναι κοντά στον κόσμο και αφουγκράζονται τα προβλήματα  έκανε  σήμερα μιλώντας στον SKY  ο βουλευτής της ΝΔ κ. Μάνος Κόνσολας.

Αφορμή αποτέλεσε η ομιλία της ευρωβουλευτού κ. Μ Σπυράκη χθες το βράδυ στο ξενοδοχείο Mediterranean.

Η κ. Σπυράκη κλείνοντας την ομιλία της ευχήθηκε εκτός από την ίδια να εκλεγούν ο κ. Βασίλης Υψηλάντης και η κ.  Μίκα Ιατρίδη.

Δεν έκανε  δηλαδή ουδεμία αναφορά στο όνομα του  βουλευτή του κόμματος κ. Μάνου Κόνσολα που χθες ήταν στη Βουλή και περίμενε να συζητηθεί η ερώτηση του για την αναβάθμιση των ΑΣΤΕ.

Αναφέρθηκε αόριστα σε υποψήφιους της ΝΔ δίνοντας ευχή να εκλεγούν ενώ στους δύο παριστάμενους αναφέρθηκε ονομαστικά!

«Εύχομαι την επόμενη φορά που θα έρθω με τη βοήθεια του Θεού να είναι ευρωβουλευτής του ευρωπαϊκού λαϊκού κόμματος σε μια Δωδεκάνησο που θα έχει περιφερειάρχη τον κ. Γιώργο Χατζημάρκο, δήμαρχο τον κ. Αντώνη Καμπουράκη. Θέλω πάρα πολύ να δω τη Μίκα Ιατρίδη τον Βασίλη Υψηλάντη και όλους τους υποψηφίους να με υποδεχθούν ως βουλευτές. Θέλω να μπορούμε να βάλουμε μαζί προτεραιότητες.

Στο τέλος της επόμενης θητείας  να μην υπάρχει βιβλίο αλλά ένα έργο μοντέρνο που θα επισκεφθούμε όλοι. Δεν είναι δύσκολο να βάλουμε στόχο ένα έργο που να έχει αποτύπωμα. Δεν πειράζει η δόξα αν είναι  εκείνου που θα κόψει τις κορδέλες. Ας κάνουμε τη δουλειά εμείς και ας κόψουν άλλοι τις κορδέλες» , είπε κλείνοντας την ομιλία της η κ. Σπυράκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ AKOMH:   ΥΠΕΞ: Αναμένουμε από την Τουρκία άμεση καταδίκη του περιστατικού στο Καστελλόριζο

Η τοποθέτηση αυτή προκάλεσε τη δυσαρέσκεια του κ. Κόνσολα  που ζήτησε από την κ. Σπυράκη να επικεντρώσει την προσπάθεια στη δική της εκλογή και μόνο.

«Να επικεντρώσει η κ. Σπυράκη την προσπάθεια της στην δική της εκλογή  στην Ευρωβουλή και να μην  προσπαθεί να νουθετήσει ουδένα. Ο κόσμος βλέπει γνωρίζει και κρίνει. Θα επιλέξει τους άξιους,  τους άριστους εκείνους που είναι κοντά του που αφουγκράζονται αγωνίες και προβλήματα  και δίνουν λύσεις», τόνισε ο κ. Κόνσολας.

 

 156 total views,  2 views today